Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
stress
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de stress »

Va fi făcut public, după aprobarea lui de către AG de luna viitoare. Dar de ce sunteți curioși? Pe web site-ul federației am solicitat cluburilor sportive care doresc să participe să solicite afilierea până pe 1 dec. 2013 și nu s-au prea ingesuit. Nici pescarii sportivi să se legitimeze la cluburile afiliate! Așa că anul viitor federația va organiza competițiile oficiale cu sportivii legitimați la cluburile afiliate. Simplu și eficient!

Este totusi un proiect in care Cluburile din Romania daca, doar daca vor sa se afilieze vor dori sa stie exact cum s-a ajuns la acest calcul si ce implicatii financiare sau de alta natura vor trebui suporta. Sincer, nu vad nimic rau in a prezenta inainte de aprobarea bugetului de catre A.G. si noua, pescarilor.
Cerem prea mult de la dumneavoastra D'le Popescu?
stefan avram

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Stefan Popescu scrie:Îmi permit să citez un clasic în viață. „Dacă ai nevoie de informații, cauți pe Google”. Cunoști personajul?
Toate informațiile de care ai nevoie sunt pe web site-ul federației. Nu este nevoie dă olăcari care să vă aducă la fiecare informațiile de care aveți nevoie. Părerea mea este însă alta și mi-am exprimat-o de foarte multe ori, asumându-mi riscul să fiu bălăcărit de niște oameni care habar nu au pe ce lume trăiesc! Și care se cunoaște!

PS Credeți-mă că știu mai bine ca oricine ce se întâmplă în pescuitul sportiv din România. Și am făcut și câte ceva pentru redresarea lui!

Daca nu ne raspundeti, care este scopul prezentei dumneavoastra aici pe forumul pescarilor?
Faceti un forum pe site-ul federatiei, poate ne raspundeti acolo, unde probabil ne veti spune ca nu suntem afiliati.
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Domnule Popescu, cum comentati faptul ca Federatia Romana de Hochei pe gheata este in faliment.
Cum comentati ca Federatia Romana de Fotbal are un deficit bugetar pe anul 2013 de 4 mil de euro, federatie care patroneaza unul dintre cele mai populare sporturi din Romania si care a atras sponsori foarte bogati si marinimosi cu bugetele alocate.
Cum comentati ca un antrenor federal promoveaza o competitie privata la care a si participat, competitie pe care dumneavoastra o considerati ilegala.
Care sunt sursele finantarii federatiei?( va rog sa nu ma trimiteti la statut).
Credeti ca suma alocata de federatie va acoperi toate cheltuielile pentru sectiile federatiei?

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

razvan u. scrie:Nu ai inteles nimic din ce ti-a scris Ovidiu! :oops:
A inteles perfect Razvane, dar a trantit in graba un raspuns ca s-o coteasca.
Sa vedem insa la suma asta avansata si garantata cu cine face el CN-ul daca cluburile cu traditie si performante nu se asociaza ca nu sunt compatibile (in viziunea lui "legala") sau ca nu-si doresc sa stea in banca acuzatilor alaturi de FRPS.
Ma intreb daca va merge in instante sau trimite avocatii sa-l reprezinte?! Cluburile care se vor compromite (inevitabil sa nu se intample si asta) oare de catre cine vor fi reprezentate? Tot de avocatii federali?
p.s. Fane niste raspunsuri oficiale ai la intrebarile astea ca e adevarat ca nu prea s-au afiliat cluburile conservatoare, iar 1 Decembrie a trecut de 10 zile? Vrei pacte ca Basescu tu!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Probabil de avocatii MTS-ului?!!! Tot zice el ca mediaza.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Interesant va fi si cine va vedea in participare doar suma aia cu care incearca Fane sa faca balet pana se vede cu "actele precedentului" in mana?
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

gabrielcalin scrie:Domnule Popescu, cum comentati faptul ca Federatia Romana de Hochei pe gheata este in faliment.
Cum comentati ca Federatia Romana de Fotbal are un deficit bugetar pe anul 2013 de 4 mil de euro, federatie care patroneaza unul dintre cele mai populare sporturi din Romania si care a atras sponsori foarte bogati si marinimosi cu bugetele alocate.
Cum comentati ca un antrenor federal promoveaza o competitie privata la care a si participat, competitie pe care dumneavoastra o considerati ilegala.
Care sunt sursele finantarii federatiei?( va rog sa nu ma trimiteti la statut).
Credeti ca suma alocata de federatie va acoperi toate cheltuielile pentru sectiile federatiei?
Sportul românesc nu duce lipsă de sportivi talentați, ci de manageri competenți. Asta referitor la FRH. Cât privește FRF, răspunsul trebuie căutat la Parchet, pe unde actualii conducători sunt chemați să dea declarații.
Nu am cunoștință de vreun antrenor federal care să promoveze competiții private.
Sursele de finantare ale federației provin din alocări de la bugetele locale și centrale pe bază de contracte pe programe sportive, activități economice conexe, sponsorizări, și în mică măsură din cotizațiile cluburilor sportive si taxe de legitimare.
Vom încerca să ne încadrăm în sumele de care dispunem.

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Este o suma suficienta pentru o organizare ireprosabila o competitiilor?
Ce procent din buget reprezinta cotizatiile?

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

d-le Popescu, poate va faceti timp sa-mi raspundeti si mie la intrebari.
stefan avram

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

comentati domnule
Fişiere ataşate
av4.jpg
av4.jpg (27.48 KiB) Vizualizat de 623 ori
av4.jpg
av4.jpg (27.48 KiB) Vizualizat de 623 ori

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”