Moderator: gor965
Stefan Popescu scrie:Îmi permit să citez un clasic în viață. „Dacă ai nevoie de informații, cauți pe Google”. Cunoști personajul?
Toate informațiile de care ai nevoie sunt pe web site-ul federației. Nu este nevoie dă olăcari care să vă aducă la fiecare informațiile de care aveți nevoie. Părerea mea este însă alta și mi-am exprimat-o de foarte multe ori, asumându-mi riscul să fiu bălăcărit de niște oameni care habar nu au pe ce lume trăiesc! Și care se cunoaște!
PS Credeți-mă că știu mai bine ca oricine ce se întâmplă în pescuitul sportiv din România. Și am făcut și câte ceva pentru redresarea lui!
A inteles perfect Razvane, dar a trantit in graba un raspuns ca s-o coteasca.razvan u. scrie:Nu ai inteles nimic din ce ti-a scris Ovidiu!
Sportul românesc nu duce lipsă de sportivi talentați, ci de manageri competenți. Asta referitor la FRH. Cât privește FRF, răspunsul trebuie căutat la Parchet, pe unde actualii conducători sunt chemați să dea declarații.gabrielcalin scrie:Domnule Popescu, cum comentati faptul ca Federatia Romana de Hochei pe gheata este in faliment.
Cum comentati ca Federatia Romana de Fotbal are un deficit bugetar pe anul 2013 de 4 mil de euro, federatie care patroneaza unul dintre cele mai populare sporturi din Romania si care a atras sponsori foarte bogati si marinimosi cu bugetele alocate.
Cum comentati ca un antrenor federal promoveaza o competitie privata la care a si participat, competitie pe care dumneavoastra o considerati ilegala.
Care sunt sursele finantarii federatiei?( va rog sa nu ma trimiteti la statut).
Credeti ca suma alocata de federatie va acoperi toate cheltuielile pentru sectiile federatiei?