Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de Stefan Popescu »

stress scrie:
Stefan Popescu scrie:Am solicitat ca această întâlnire să aibă loc până in 20 decembrie!
Nu pot să fac publică corespondența federatiei, dar puteți cere confirmarea de la adresanți.
De ce nu se poate face publica aceasta corespondenta? este pur si simplu o scrisoare oficiala prin care Federatia cere o intalnire la care sa participe cele 3 entitati cu pricina. Ce mare secretomanie este in aceasta invitatie? Sau este trecuta ora si ziua si va este frica sa nu vina si cluburile la aceasta intalnire?
200/10.12.2013

Către,

1. Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România

2. SC RIG SERVICE SA

Stimați domni,

Având în vedere notificarea Federației Internaționale de Pescuit Sportiv în ape dulci (FIPSEd) cu privire la desfășurarea Campionatului Mondial de Pescuit Sportiv la Crap din anul 2014, Federația Română de Pescuit Sportiv vă invită la încheierea unui Protocol de conciliere, pentru a clarifica drepturile de organizare a acestui eveniment sportiv oficial și a face posibilă desfășurarea lui pe teritoriul României.
Propunerea federației pentru a conveni punctele de vedere comune pe marginea acestui protocol, pe care îl atașăm prezentei pentru studiu, este să fie finalizate până pe data de 20 decembrie 2013.
Pentru a oficializa și a da caracter oficial acestei înțelegeri, propunem medierea Ministerului Tineretului și Sportului, ca autoritate a statului abilitată să autorizeze desfășurarea competițiilor sportive oficiale pe teritoriul național.

Primiți salutările noastre cordiale.

PREȘEDINTE

Ștefan Popescu

gabrielcalin
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de gabrielcalin »

Stefan Popescu scrie:
stress scrie:
Stefan Popescu scrie:Am solicitat ca această întâlnire să aibă loc până in 20 decembrie!
Nu pot să fac publică corespondența federatiei, dar puteți cere confirmarea de la adresanți.
De ce nu se poate face publica aceasta corespondenta? este pur si simplu o scrisoare oficiala prin care Federatia cere o intalnire la care sa participe cele 3 entitati cu pricina. Ce mare secretomanie este in aceasta invitatie? Sau este trecuta ora si ziua si va este frica sa nu vina si cluburile la aceasta intalnire?
200/10.12.2013

Către,

1. Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România

2. SC RIG SERVICE SA

Stimați domni,

Având în vedere notificarea Federației Internaționale de Pescuit Sportiv în ape dulci (FIPSEd) cu privire la desfășurarea Campionatului Mondial de Pescuit Sportiv la Crap din anul 2014, Federația Română de Pescuit Sportiv vă invită la încheierea unui Protocol de conciliere, pentru a clarifica drepturile de organizare a acestui eveniment sportiv oficial și a face posibilă desfășurarea lui pe teritoriul României.
Propunerea federației pentru a conveni punctele de vedere comune pe marginea acestui protocol, pe care îl atașăm prezentei pentru studiu, este să fie finalizate până pe data de 20 decembrie 2013.
Pentru a oficializa și a da caracter oficial acestei înțelegeri, propunem medierea Ministerului Tineretului și Sportului, ca autoritate a statului abilitată să autorizeze desfășurarea competițiilor sportive oficiale pe teritoriul național.

Primiți salutările noastre cordiale.

PREȘEDINTE

Ștefan Popescu

Si care sunt propunerile federatiei?
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

gabrielcalin scrie:Este o suma suficienta pentru o organizare ireprosabila o competitiilor?
Ce procent din buget reprezinta cotizatiile?
1. Banii nu sunt niciodată suficienți, pentru că cu cât sunt mai mulți, cu atât crește numărul celor care vor să-i cheltuiască.
2. Cam 3-4%.

Este prea mult ca să zică unii că federația jecmănește cluburile? :lol: :lol: :lol: :lol:

vrei prea multe stress pentru cineva care își ascunde identitatea!
Ultima oară modificat Mar Dec 10, 2013 16:06 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

cine a facut afirmatii de genul asta, sa si le asume
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Stefan Popescu scrie:
gabrielcalin scrie:Este o suma suficienta pentru o organizare ireprosabila o competitiilor?
1. Banii nu sunt niciodată suficienți, pentru că cu cât sunt mai mulți, cu atât crește numărul celor care vor să-i cheltuiască.
2. Cam 3-4%.

Este prea mult ca să zică unii că federația jecmănește cluburile? :lol: :lol: :lol: :lol:

Daca va uitati mai atent o sa gasiti si numele meu real, dar cum incercati sa evitati un raspuns cinstit si corect... Nu m-am ferit si nu ma voi feri niciodata D-le Popescu, nu sunt clona nimanui. Verificati si prin randurile Federatiei...
stefan avram

Stefan Popescu
pescar de competitie

gabrielcalin scrie:cine a facut afirmatii de genul asta, sa si le asume
Corect! Dar și le asumă cineva? Te asigur că cei care au făcut asemenea afirmații nu vor avea ocazia să fie jecmăniți de federație!

Stefan Popescu
pescar de competitie

stress scrie:
Stefan Popescu scrie:
2. Cam 3-4%.

Daca va uitati mai atent o sa gasiti si numele meu real, dar cum incercati sa evitati un raspuns cinstit si corect... Nu m-am ferit si nu ma voi feri niciodata D-le Popescu, nu sunt clona nimanui. Verificati si prin randurile Federatiei...
Am observat că nu sunteți clonă. Dar cred că știți că o negociere trebuie să beneficieze de ceva confidențialitate. Ce am propus eu, este un document de lucru. Cred că ar fi corect (dacă întâlnirea se va concretiza) să fie făcută o declarație comună. Ce pot să spun este că federația nu va renunța la drepturile pe care legea i le conferă. Ar fi absurd!
Conținutul documentului ține cont de toate aspectele legale și statutare ale părților.

PS Nu credeți că pentru „interesul național” ca să citez, ar trebui că toate părțile interesate să fie mai transparente? Federația cred că este suficient de transparentă! Cred că sunteți conștienți că dacă una din părți nu este de acord, CM devine o Fata Morgana! Și ar trebui să știți și voi cine nu este de acord! Corect? Apropo, Domnul Orhei mai este prin zonă? Că alde Șelaru și Bentu nu se coboară la nivelul vostru, așa cum o fac eu!

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Am observat că nu sunteți clonă. Dar cred că știți că o negociere trebuie să beneficieze de ceva confidențialitate. Ce am propus eu, este un document de lucru. Cred că ar fi corect (dacă întâlnirea se va concretiza) să fie făcută o declarație comună. Ce pot să spun este că federația nu va renunța la drepturile pe care legea i le conferă. Ar fi absurd!
Conținutul documentului ține cont de toate aspectele legale și statutare ale părților.

D-le Popescu dati-mi voie sa va contrazic si o sa va si argumentez de ce. Ideea este ca aceasta asa-zisa negociere este in interesul pescarilor si atunci ar trebui sa stim si noi ce propuneti dumneavoastra. Sincer, nu credeti ca facand publica propunerea dumneavoastra aratati o oarecare deschidere fata de noi? Vrem sa vedem si noi ceva concret nu doar vorbe pe forum, chiar si asa-zisa propunere.

PS Nu credeți că pentru „interesul național” ca să citez, ar trebui că toate părțile interesate să fie mai transparente? Federația cred că este suficient de transparentă! Cred că sunteți conștienți că dacă una din părți nu este de acord, CM devine o Fata Morgana! Și ar trebui să știți și voi cine nu este de acord! Corect? Apropo, Domnul Orhei mai este prin zonă? Că alde Șelaru și Bentu nu se coboară la nivelul vostru, așa cum o fac eu![/quote]

Oare este "interes national" sau doar "interes personal"?
Tocmai, ca sa stim si noi cine nu este de acord am vrea sa stim ce oferiti dumneavoastra catre AGVPS si Rig Service pentru a putea organiza CM.
Momentan v-am intrebat pe dumneavoastra, pentru ca FRPS a inaintat concilierea pt CM 2014.

In alta ordine de idei, a ramas "in aer" raspunsul la intrebarea : Cum s-a ajuns la concluzia ca trebuiesc 340.000 euro pt CN 2014. O detaliere a costurilor estimative.
stefan avram

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

stress scrie:.

In alta ordine de idei, a ramas "in aer" raspunsul la intrebarea : Cum s-a ajuns la concluzia ca trebuiesc 340.000 euro pt CN 2014. ...
Cred ca e o eroare de interpretare a sumei respective. Ea reprezinta probabil suma totala a costurilor ptr. competitiile federatiei, pe toate ramurile (feeder, stationar, crap, rapitor).
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Stefan Popescu
pescar de competitie

gor965 scrie:
stress scrie:.

In alta ordine de idei, a ramas "in aer" raspunsul la intrebarea : Cum s-a ajuns la concluzia ca trebuiesc 340.000 euro pt CN 2014. ...
Cred ca e o eroare de interpretare a sumei respective. Ea reprezinta probabil suma totala a costurilor ptr. competitiile federatiei, pe toate ramurile (feeder, stationar, crap, rapitor).
Corect. Pescuitul sportiv nu se reduce doar la pescuitul la crap.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”