Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de petre iulian »

lupta este intre agvps-si federatie

Pana se termina lupta asta intre agvps-si federatie mai dureaza ceva timp .
In acest timp poate cadeti de acord sa lasati cluburile participante la C.N sa organizeze ele cum vor CN-ul ..pe banii lor .

e greu ce vreau ???

CM-ul il organizeaza cluburile ajutate de Rig Service pana va judecati voi ....si vedeti cine este membru Cips ,cine este legal in Romania ,etc ,etc ...

e greu asta ?

Sa nu ma luati cu legi si altele ...vorbim deschis despre o intelegere agvps-federatie -cluburi sa putem merge mai departe pana se termina acest razboi .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

petre iulian scrie:lupta este intre agvps-si federatie

In acest timp poate cadeti de acord sa lasati cluburile participante la C.N sa organizeze ele cum vor CN-ul ..pe banii lor .

e greu ce vreau ???

CM-ul il organizeaza cluburile ajutate de Rig Service pana va judecati voi ....si vedeti cine este membru Cips ,cine este legal in Romania ,etc ,etc ...

e greu asta ?

Sa nu ma luati cu legi si altele ...vorbim deschis despre o intelegere agvps-federatie -cluburi sa putem merge mai departe pana se termina acest razboi .
Nu este greu. Este imposibil!

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Stefan Popescu scrie:
gor965 scrie:
stress scrie:.

In alta ordine de idei, a ramas "in aer" raspunsul la intrebarea : Cum s-a ajuns la concluzia ca trebuiesc 340.000 euro pt CN 2014. ...
Cred ca e o eroare de interpretare a sumei respective. Ea reprezinta probabil suma totala a costurilor ptr. competitiile federatiei, pe toate ramurile (feeder, stationar, crap, rapitor).
Corect. Pescuitul sportiv nu se reduce doar la pescuitul la crap.
Am spus CN ' deci automat se inteleg toate ramurile. CN -uri sunt pt toate ramurile de pescuit, corect?
stefan avram

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Stefan Popescu scrie: Că alde Șelaru și Bentu nu se coboară la nivelul vostru, așa cum o fac eu!
la nivelul cui va coborati dumneavoastra, domnule popescu :?: :?: :?:

cred ca s-a mai spus pe undeva ca somnul ratiunii zamisleste monstrii...nu numai ca nu sunteti departe, dar cred ca ati trecut deja la un nivel superior monstrilor...sunteti de groaza, zau asa, iar lumea nu va vede deloc fata adevarata :shock:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

stress,
Incurci noțiunile. Ramura de sport este „pescuit sportiv”. Celelalte sunt probe sportive. Mă refer la crap, staționar, pescuit la pești răpitori, muscă artificială, pescuit marin, casting. Toate acestea sunt dreptul de organizare și reprezentare al FRPS!

Stefan Popescu
pescar de competitie

cornelserbu scrie:
Stefan Popescu scrie: Că alde Șelaru și Bentu nu se coboară la nivelul vostru, așa cum o fac eu!

cred ca s-a mai spus pe undeva ca somnul ratiunii zamisleste monstrii...nu numai ca nu sunteti departe, dar cred ca ati trecut deja la un nivel superior monstrilor...sunteti de groaza, zau asa, iar lumea nu va vede deloc fata adevarata :shock:
Sunt convins că ați înțeles ce am vrut să spun. Dacă nu, aveți probleme de înțelegere!

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Stefan Popescu scrie:stress,
Incurci noțiunile. Ramura de sport este „pescuit sportiv”. Celelalte sunt probe sportive. Mă refer la crap, staționar, pescuit la pești răpitori, muscă artificială, pescuit marin, casting. Toate acestea sunt dreptul de organizare și reprezentare al FRPS!
Ok, incurc eu notiunile. dar totusi un raspuns pentru a fi elucidat se poate?
Cum s-a ajuns la acea suma pentru toate probele sportive?
stefan avram

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Stefan Popescu scrie:
petre iulian scrie:lupta este intre agvps-si federatie

e greu ce vreau ???

e greu asta ?

Nu este greu. Este imposibil!
--------

daca se vrea de ambele parti este posibil

Trimiteti la Cips o adresa in care sa ziceti ca agvps-ul impreuna cu federatie si ajutate de Rig Service sunt organizatoarele CM-ului in Romania ....adica impreuna

Pana vedeti voi care castiga razboiul sa putem merge mai departe .

Domnule Popescu ai fi de acord sa semnezi asa ceva ?
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Stefan Popescu scrie:
cornelserbu scrie:

Sunt convins că ați înțeles ce am vrut să spun. Dacă nu, aveți probleme de înțelegere
in ceea ce va priveste, cred ca foarte multi au probleme in a va intelege, dar revenind, vreau sa cred ca doar aveti probleme de expimare...nu vreau sa va iau si eu la injuraturi cum o face majoritatea
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

jn ceea ce va priveste, cred ca foarte multi au probleme in a va intelege, dar revenind, vreau sa cred ca doar aveti probleme de expimare...nu vreau sa va iau si eu la injuraturi cum o face majoritatea
:lol: :lol: Cornele, nu raspunde la provocari, vrea sa-ti faca manevra cum i-a facut lui Garcea. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”