Moderator: gor965
Nu este greu. Este imposibil!petre iulian scrie:lupta este intre agvps-si federatie
Pana se termina lupta asta intre agvps-si federatie mai dureaza ceva timp .
In acest timp poate cadeti de acord sa lasati cluburile participante la C.N sa organizeze ele cum vor CN-ul ..pe banii lor .
e greu ce vreau ???
CM-ul il organizeaza cluburile ajutate de Rig Service pana va judecati voi ....si vedeti cine este membru Cips ,cine este legal in Romania ,etc ,etc ...
e greu asta ?
Sa nu ma luati cu legi si altele ...vorbim deschis despre o intelegere agvps-federatie -cluburi sa putem merge mai departe pana se termina acest razboi .
Am spus CN ' deci automat se inteleg toate ramurile. CN -uri sunt pt toate ramurile de pescuit, corect?Stefan Popescu scrie:Corect. Pescuitul sportiv nu se reduce doar la pescuitul la crap.gor965 scrie:Cred ca e o eroare de interpretare a sumei respective. Ea reprezinta probabil suma totala a costurilor ptr. competitiile federatiei, pe toate ramurile (feeder, stationar, crap, rapitor).stress scrie:.
In alta ordine de idei, a ramas "in aer" raspunsul la intrebarea : Cum s-a ajuns la concluzia ca trebuiesc 340.000 euro pt CN 2014. ...
la nivelul cui va coborati dumneavoastra, domnule popescuStefan Popescu scrie: Că alde Șelaru și Bentu nu se coboară la nivelul vostru, așa cum o fac eu!
Sunt convins că ați înțeles ce am vrut să spun. Dacă nu, aveți probleme de înțelegere!cornelserbu scrie:la nivelul cui va coborati dumneavoastra, domnule popescuStefan Popescu scrie: Că alde Șelaru și Bentu nu se coboară la nivelul vostru, așa cum o fac eu!![]()
![]()
![]()
cred ca s-a mai spus pe undeva ca somnul ratiunii zamisleste monstrii...nu numai ca nu sunteti departe, dar cred ca ati trecut deja la un nivel superior monstrilor...sunteti de groaza, zau asa, iar lumea nu va vede deloc fata adevarata
Ok, incurc eu notiunile. dar totusi un raspuns pentru a fi elucidat se poate?Stefan Popescu scrie:stress,
Incurci noțiunile. Ramura de sport este „pescuit sportiv”. Celelalte sunt probe sportive. Mă refer la crap, staționar, pescuit la pești răpitori, muscă artificială, pescuit marin, casting. Toate acestea sunt dreptul de organizare și reprezentare al FRPS!
--------Stefan Popescu scrie:Nu este greu. Este imposibil!petre iulian scrie:lupta este intre agvps-si federatie
Pana se termina lupta asta intre agvps-si federatie mai dureaza ceva timp .
In acest timp poate cadeti de acord sa lasati cluburile participante la C.N sa organizeze ele cum vor CN-ul ..pe banii lor .
e greu ce vreau ???
CM-ul il organizeaza cluburile ajutate de Rig Service pana va judecati voi ....si vedeti cine este membru Cips ,cine este legal in Romania ,etc ,etc ...
e greu asta ?
Sa nu ma luati cu legi si altele ...vorbim deschis despre o intelegere agvps-federatie -cluburi sa putem merge mai departe pana se termina acest razboi .
in ceea ce va priveste, cred ca foarte multi au probleme in a va intelege, dar revenind, vreau sa cred ca doar aveti probleme de expimare...nu vreau sa va iau si eu la injuraturi cum o face majoritateaStefan Popescu scrie:Sunt convins că ați înțeles ce am vrut să spun. Dacă nu, aveți probleme de înțelegerecornelserbu scrie:la nivelul cui va coborati dumneavoastra, domnule popescuStefan Popescu scrie: Că alde Șelaru și Bentu nu se coboară la nivelul vostru, așa cum o fac eu!![]()
![]()
![]()
cred ca s-a mai spus pe undeva ca somnul ratiunii zamisleste monstrii...nu numai ca nu sunteti departe, dar cred ca ati trecut deja la un nivel superior monstrilor...sunteti de groaza, zau asa, iar lumea nu va vede deloc fata adevarata
jn ceea ce va priveste, cred ca foarte multi au probleme in a va intelege, dar revenind, vreau sa cred ca doar aveti probleme de expimare...nu vreau sa va iau si eu la injuraturi cum o face majoritatea