Vali Vesa scrie:![]()
![]()
Foarte frumos!
Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei
Moderator: gor965
Vali Vesa scrie:![]()
![]()
Buna ziuaoliviu orhei scrie:
Buna ziua,
In ce calitate puneti acceste intrebari?
LA ASTA TREBUIE SA SE RASPUNDA CAT MAI URGENT !!!!!!!!!!!!!!!Vali Vesa scrie:![]()
![]()
Clubul Carping cand sa simtit nedreptatit a chemat in judecata agvps ,pe oana victor ,zarguzon adrian etc .........!............SI A FOST SINGURUL AN CAND SAU DECERNAT TITLURI CE CAMPION NATIONAL !!!!!!!!!!!!!!oanavictor scrie:Rog sa se inteleaga ca nu a fost si nici nu va fi o contestatie a clubului Pelicanul privind omologarea rezultatelor mansei si a competitiei ..........dar in mod sigur va fi o luare de pozitie a clubului Pelicanul dupa terminarea competitiei privind statutul agvps si respectarea acestuia dar si o pozitie foarte clara privindu-l pe domnul orhei si a faptului ca a hotarat cu buna stiinta sa secretizeze componenta numelor din loturile ce vor participa si ca nu a adus ca cunostiinta conducerii AGVPS faptul ca domnul SORIN RUDEANU ,PRESEDINTELE COMISIEI DE COMPETITII DIN CADRUL FRPSC ESTE INCLUS IN LOTUL CARPING DESII DOMNUL CRISTI RUDEANU A DAT ASIGURARI CA NU MAI FACE PARTE DIN CLUBUL CARPING !!!!!!!
Chiar m-am mirat cand am vazut raspunsul tau. Asa "dulcegarie" asteptam din partea distinsului sef de sandrama Orhei, nu de la tine. Inca o data agevepeseu' incalca nonsalat ceva de-a decis, publicat,semnat si para semnat. Chiar nu inteleg cum oameni in toata firea mai iau parte la adunarile si concursurile organizate de agvps, pe banii si nervii lor.gor965 scrie: Ei sunt in avantaj si n-au de ce si fata de cine sa motiveze ceva legat de asta. Poate sunt indulgenti, intelegatori, concilianti, amabili, recunoscatori, etc., chestia e ca la CIPS da bine treaba asta ...uite domne, asta e dovada adevaratului raport de forte in pescuit, ca pana si un membru al biroului federal de la federatie participa la noi la campionat !
Domnule OANA,oanavictor scrie:Clubul Carping cand sa simtit nedreptatit a chemat in judecata agvps ,pe oana victor ,zarguzon adrian etc .........!............SI A FOST SINGURUL AN CAND SAU DECERNAT TITLURI CE CAMPION NATIONAL !!!!!!!!!!!!!!oanavictor scrie:Rog sa se inteleaga ca nu a fost si nici nu va fi o contestatie a clubului Pelicanul privind omologarea rezultatelor mansei si a competitiei ..........dar in mod sigur va fi o luare de pozitie a clubului Pelicanul dupa terminarea competitiei privind statutul agvps si respectarea acestuia dar si o pozitie foarte clara privindu-l pe domnul orhei si a faptului ca a hotarat cu buna stiinta sa secretizeze componenta numelor din loturile ce vor participa si ca nu a adus ca cunostiinta conducerii AGVPS faptul ca domnul SORIN RUDEANU ,PRESEDINTELE COMISIEI DE COMPETITII DIN CADRUL FRPSC ESTE INCLUS IN LOTUL CARPING DESII DOMNUL CRISTI RUDEANU A DAT ASIGURARI CA NU MAI FACE PARTE DIN CLUBUL CARPING !!!!!!!
CE SE VA INTAMPLA DACA CLUBUL CARPING VA IESI CAMPIOANA NATIONALA ........CATE CONTESTATII VOR FI FACUTE ATUNCI ............CUM SE VA JUSTIFICA DE CATRE AGVPS PARTICIPAREA LOTULUI CARPING CU INCALCAREA LEGII 69 DIN NU STIU CAND !!!!!!!!!!!
ASTEPTAM MOTIVAREA DOMNULUI ORHEI PENTRUMIE NU POATE SA IMI RASPUNDA CU CELEBRA ''IN CE CALITATE ''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tare rău argumentu' ăsta!oliviu orhei scrie:din punctul meu de vedere personal - participarea lui Sorin Rudeanu eu o vad ca o recunoastere a AGVPS-lui atat pe plan national cat si pe plan international.
Presedintele subcomisiei de pescuit sportiv la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei
Nu mi-am exprimat o parere personala legata de problema in sine (ca nu am nici "drepturi" si nici "obligatii"). Am raspuns punandu-ma in situatia lor si am presupus ca situatia in sine ii avantajaza. Intr-un conflict de genul asta nu vad de ce ai sta sa justifici faptele care-ti creaza un avantaj. Vazand cu cata sarguinta se agata Popescu de o "motivatie" a neafilierii, m-a cuprins curiozitatea unei motivatii a faptului ca ai lui au inceput sa joace in deplasare ! Vorba cuiva, daca ia Carping campionatul, e foarte posibil ca Popescu sa spuna ca Federatia trimite lotul la CM !Albert scrie: Chiar m-am mirat cand am vazut raspunsul tau. Asa "dulcegarie" asteptam din partea distinsului sef de sandrama Orhei, nu de la tine.