Moderator: gor965
Eu sunt curios si cum motiveaza AGVPS acelasi lucrugor965 scrie: Eu mai curios as fi de cum motiveaza Popescu faptul ca presedintele comisiei de competitii a FRPSC participa la campionatul AGVPS ?
Genes, hartia e datata 19 Mai 2016, nu stiu de cand o are...Genes Florin scrie:ARE HARTIA ASTA DE CATEVA LUNI, SA NU-MI SPUNETI CA ACUM A FOST ARUNCATA PE PIATA???...!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ei sunt in avantaj si n-au de ce si fata de cine sa motiveze ceva legat de asta. Poate sunt indulgenti, intelegatori, concilianti, amabili, recunoscatori, etc., chestia e ca la CIPS da bine treaba asta ...uite domne, asta e dovada adevaratului raport de forte in pescuit, ca pana si un membru al biroului federal de la federatie participa la noi la campionat !Albert scrie:Eu sunt curios si cum motiveaza AGVPS acelasi lucrugor965 scrie: Eu mai curios as fi de cum motiveaza Popescu faptul ca presedintele comisiei de competitii a FRPSC participa la campionatul AGVPS ?
Ai gandit foarte bine si asta este adevarul.gor965 scrie:Ei sunt in avantaj si n-au de ce si fata de cine sa motiveze ceva legat de asta. Poate sunt indulgenti, intelegatori, concilianti, amabili, recunoscatori, etc., chestia e ca la CIPS da bine treaba asta ...uite domne, asta e dovada adevaratului raport de forte in pescuit, ca pana si un membru al biroului federal de la federatie participa la noi la campionat !Albert scrie:Eu sunt curios si cum motiveaza AGVPS acelasi lucrugor965 scrie: Eu mai curios as fi de cum motiveaza Popescu faptul ca presedintele comisiei de competitii a FRPSC participa la campionatul AGVPS ?