Moderator: gor965
oliviu orhei scrie:Digital scrie:Domnule Oliviu Orhei,
Am intrebat pe topicul "Campionatul National de pescuit la crap al Romaniei ed 2016" despre bugetul pe 2016 (cel prezentat de.T.Bentu la Congresul CIPS) - care este suma alocata si asigurata de catre AGVPS pentru competitii sectunea CRAP si nu am vazut sa se inghesuie nimeni cu un raspuns
Aveti sa ne comunicati ceva in acest sens? Despre ce suma este vorba?
StimaAlbert scrie:Buna ziuaoliviu orhei scrie:
Buna ziua,
In ce calitate puneti acceste intrebari?
Ce calitate trebuie sa avem ca sa punem asemenea intrebari? Daca, de exemplu, platesc permis de pescuit la orice Ajvps din tara asta pot sa intreb? Sau ce titulatura pompoasa tre' sa am ca sa va inoportunez cu intrebari?
Cat despre hartia pozata in topic...e plin netul de avioane d-astea si cacaracterul de la Alba tot exista.
Cand ii inchideti sandramaua sa ne anuntati.Pana atunci desfasurati-va activitatea pe grupuri inchise si obscure de pe o retea de socilaizare.
Buna ziua,
In ce calitate puneti acceste intrebari?
Pai de asta intreb.oanavictor scrie:de ce mai intrebi dane .......se taie firul si se da avertisment .........ce la alte sporturi poti sa ocolesti terenul si sa inscrii din afara terenuluiDan Mitranescu scrie:Bogdan, cum se procedeaza la stationar cand pestele iti intra in standul vecin si agata firele din zona respectiva ?
Care sunt regulile ?![]()
intreaba pe vladut ce au patit in serbia guguianu bogdan
Multumesc Bogdan. Eu stiam, dar este bine sa se inspire mai multi pescari de crap din probleme ceva mai vechi de la stationar.bogdanpesc scrie:La stationar regulamentul zice cam asa....sa nu deranjezi vizibil vecinul...."adica pestele sa nu intepe apa in standul vecin" sau sa nu agate linia vecinului....in ambele cazuri pestele respectiv este eliberat imediat
daca se considera de catre arbitrii ca intrarea cu pestele in standul vecin se face voit si repetat ...se umbla la cartonase
La etapa 1 am avut firele agatate, trase la mal si taiate cu dintii de care echipa de la Club Tomis de pe A6, acceptand situatia si problema ... Asa ca mai usor cu pianul pe scari si nu ne mai pune in oala cu restul echipelor de pe balta ..surgeon scrie:Cat de frumos ar fi fost sa fie aceeasi atitudine din partea celor de la Senzor...
Este o situatie noua in pescuitul de competitie la crap.surgeon scrie:Cat de frumos ar fi fost sa fie aceeasi atitudine din partea celor de la Senzor dupa concursul Carp United, cand am fost acuzati de lipsa de fair play...referitor la scos pestele de la vecini sau agatarea repetată a firelor vecinilor. Multumesc Dan Mitranescu pentru atitudine!!!
Trimis de pe al meu HTC One M8s folosind Tapatalk
Exact ce vorbeam.Marian Constantin scrie:La etapa 1 am avut firele agatate, trase la mal si taiate cu dintii de care echipa de la Club Tomis de pe A6, acceptand situatia si problema ... Asa ca mai usor cu pianul pe scari si nu ne mai pune in oala cu restul echipelor de pe balta ..surgeon scrie:Cat de frumos ar fi fost sa fie aceeasi atitudine din partea celor de la Senzor...
Daca intelegeau si ei ce inseamna fair play, nu mai faceau atatea acuzatii ..Dan Mitranescu scrie: Asta inseamna educatia sportiva si ... fair play.