CUPA IERNII -MV 2- 2014

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
addicted
Puncte: 0

Re: CUPA IERNII -MV 2- 2014

Mesaj de addicted »

echipa de sah :)
:roll: :roll: :roll:

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Vladut Mateianu scrie:Concursul a fost anuntat doar pe acest forum. Echipele s-au inscris in urma anuntului. Deci ce echipa este cea care s-a inscris dar nu intra pe Crapmania ? :roll:
A incercat sa te sune la telefon dar ai telefonul inchis .Nu este in oras si nu are acces la internet .
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Marian Constantin scrie:
Ai dreptate , dupa ce a vazut postarea respectiva , baiatul ma sunat sa inteleaga mai bine ce insemna 10 grile care se repeta ... si parerea mea este ca are dreptate sa aiba indoieli
A inteles "mai bine" ... indoielile tale. ( total izolate , pentru ca nu esti genul... :D )

P.S. De fapt cine are indoieli ? Tu sau altcineva ?

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Dan Mitranescu scrie:
Marian Constantin scrie:
Ai dreptate , dupa ce a vazut postarea respectiva , baiatul ma sunat sa inteleaga mai bine ce insemna 10 grile care se repeta ... si parerea mea este ca are dreptate sa aiba indoieli
A inteles "mai bine" ... indoielile tale. ( total izolate , pentru ca nu esti genul... :D )

P.S. De fapt cine are indoieli ? Tu sau altcineva ?
Sunt echipe care joaca in gasca si de aici recunosc ca si eu am indoieli , daca ne uitam pe liste vedem cluburi cu 4 echipe si sansa ca ele sa cada pe aceasi grila este destul de mare ... ti se pare corect tie , care cauti sa fie cat mai echilibrat concursul , ca unele echipe sa beneficieze de acest avantaj ? ... mie nu si aici inchei aceasta polemica ... voi juca cum hotarati voi ..
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Dan Mitranescu
Veteran

Marian Constantin scrie: Sunt echipe care joaca in gasca si de aici recunosc ca si eu am indoieli , daca ne uitam pe liste vedem cluburi cu 4 echipe si sansa ca ele sa cada pe aceasi grila este destul de mare ... ti se pare corect tie , care cauti sa fie cat mai echilibrat concursul , ca unele echipe sa beneficieze de acest avantaj ? ... mie nu si aici inchei aceasta polemica ... voi juca cum hotarati voi ..
Eu cred ca mai mult ai cazut in jocul / gluma lui Iulica. :)
Spun inca o data : indiferent ca sunt grile sau nu , tot aia este din punctul de vedere discutat.
In plus notiunile mele despre pescuit imi spun ca a cadea pe locul unei echipe prietene , nu este nici cel mai mic avantaj. Pescuitul se adapteaza minut de minut si asta nu se transmite niciodata. Te rog sa ma crezi ca nu am nici cea mai mica retinere ca o sa cada X in locul prietenului Y sau ca eu am sa cad in locul "dusmanului" Z .

P.S. Pana acum discutam despre cum sa nu "stricam locurile", acum o luam de la capat cu : " cum sa nu le lasam prinzatoare". :D

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Dan Mitranescu scrie:
Marian Constantin scrie: Sunt echipe care joaca in gasca si de aici recunosc ca si eu am indoieli , daca ne uitam pe liste vedem cluburi cu 4 echipe si sansa ca ele sa cada pe aceasi grila este destul de mare ... ti se pare corect tie , care cauti sa fie cat mai echilibrat concursul , ca unele echipe sa beneficieze de acest avantaj ? ... mie nu si aici inchei aceasta polemica ... voi juca cum hotarati voi ..
Eu cred ca mai mult ai cazut in jocul / gluma lui Iulica. :)
:D
-----------

:lol: :lol:

eu intru doar sa mai pun `foc pe paie :lol: :lol:

ps. Astazi am facut bile pt. acest concurs :shock: Ca mix am folosit ARIEL si la partea lichida DOMESTOS .Aveti grija, care cadeti in grila in urma mea sa aveti pragatit CLIN .... :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Dane eu sunt de acord cu grilele ca sa mai taiem din factorul `bulan la extragere :wink: .Daca unii se bazeaza doar pe bulan nu ai ce face .Am expus exemplu cu grilele tocmai sa nu fie scandal la final daca o sa castige careva din clubul nostru si pe grile ne-am rotit intre noi . Nu ai nici un avantaj daca ne schimbam noi intre noi....doar ca nu mai mutam corturile,paturi si alte acareturi mai voluminoase . In rest nici un avantaj :wink: De la ora la ora se schimba balta ..sa nu mai zic de la zi la zi :wink:

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

hai ca inchisesem netul si mi-a venit inca o idee :D

Dane in loc de grile mai bine incearca la extragere sa gandesti ceva cu urne valorice :wink: ...
Se noteaza standurile valorice cu 1- bun ,2-de mijloc si 3- prost .....aici trebuie sa calculezi matematic tu cate faci de 1,2 si 3 ca sa iasa la final sa treaca toti prin 1-2- si 3 si prin toate sectoarele :wink:
Dupa prima mansa cine a avut stand 1- bun, trage din urna cu 3-prost si 2-de mijloc ,cine a avut stand 2 (de mijloc) trage din celelalte urne ..binenteles ca in sectoare diferite

si tot asa pana la final :wink:

o zi buna si spor la calcule :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

petre iulian scrie:hai ca inchisesem netul si mi-a venit inca o idee :D

Dane in loc de grile mai bine incearca la extragere sa gandesti ceva cu urne valorice :wink: ...
Se noteaza standurile valorice cu 1- bun ,2-de mijloc si 3- prost .....aici trebuie sa calculezi matematic tu cate faci de 1,2 si 3 ca sa iasa la final sa treaca toti prin 1-2- si 3 si prin toate sectoarele :wink:
Dupa prima mansa cine a avut stand 1- bun, trage din urna cu 3-prost si 2-de mijloc ,cine a avut stand 2 (de mijloc) trage din celelalte urne ..binenteles ca in sectoare diferite

si tot asa pana la final :wink:

o zi buna si spor la calcule :wink:
Nu este rea deloc ! Bravo !
Este ceva de gandit mai departe, dar sunt sigur ca se poate .
Tot un fel de grile , dar amestecate.
Hai ca mi-ai dat de lucru .

P.S. Pe cuvantul tau ca nu te-ai uitat pe organizarea valorica a standurilor pusa de mine si asa ti-a venit ideea ? :D

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

P.S. Pe cuvantul tau ca nu te-ai uitat pe organizarea valorica a standurilor pusa de mine si asa ti-a venit ideea ? :D
Aveti idei convergente, cu terminologia mai aveti putin de lucru si e de bine. :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”