Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
A incercat sa te sune la telefon dar ai telefonul inchis .Nu este in oras si nu are acces la internet .Vladut Mateianu scrie:Concursul a fost anuntat doar pe acest forum. Echipele s-au inscris in urma anuntului. Deci ce echipa este cea care s-a inscris dar nu intra pe Crapmania ?
A inteles "mai bine" ... indoielile tale. ( total izolate , pentru ca nu esti genul...Marian Constantin scrie:
Ai dreptate , dupa ce a vazut postarea respectiva , baiatul ma sunat sa inteleaga mai bine ce insemna 10 grile care se repeta ... si parerea mea este ca are dreptate sa aiba indoieli
Sunt echipe care joaca in gasca si de aici recunosc ca si eu am indoieli , daca ne uitam pe liste vedem cluburi cu 4 echipe si sansa ca ele sa cada pe aceasi grila este destul de mare ... ti se pare corect tie , care cauti sa fie cat mai echilibrat concursul , ca unele echipe sa beneficieze de acest avantaj ? ... mie nu si aici inchei aceasta polemica ... voi juca cum hotarati voi ..Dan Mitranescu scrie:A inteles "mai bine" ... indoielile tale. ( total izolate , pentru ca nu esti genul...Marian Constantin scrie:
Ai dreptate , dupa ce a vazut postarea respectiva , baiatul ma sunat sa inteleaga mai bine ce insemna 10 grile care se repeta ... si parerea mea este ca are dreptate sa aiba indoieli)
P.S. De fapt cine are indoieli ? Tu sau altcineva ?
Eu cred ca mai mult ai cazut in jocul / gluma lui Iulica.Marian Constantin scrie: Sunt echipe care joaca in gasca si de aici recunosc ca si eu am indoieli , daca ne uitam pe liste vedem cluburi cu 4 echipe si sansa ca ele sa cada pe aceasi grila este destul de mare ... ti se pare corect tie , care cauti sa fie cat mai echilibrat concursul , ca unele echipe sa beneficieze de acest avantaj ? ... mie nu si aici inchei aceasta polemica ... voi juca cum hotarati voi ..
-----------Dan Mitranescu scrie:Eu cred ca mai mult ai cazut in jocul / gluma lui Iulica.Marian Constantin scrie: Sunt echipe care joaca in gasca si de aici recunosc ca si eu am indoieli , daca ne uitam pe liste vedem cluburi cu 4 echipe si sansa ca ele sa cada pe aceasi grila este destul de mare ... ti se pare corect tie , care cauti sa fie cat mai echilibrat concursul , ca unele echipe sa beneficieze de acest avantaj ? ... mie nu si aici inchei aceasta polemica ... voi juca cum hotarati voi ..![]()
Nu este rea deloc ! Bravo !petre iulian scrie:hai ca inchisesem netul si mi-a venit inca o idee![]()
Dane in loc de grile mai bine incearca la extragere sa gandesti ceva cu urne valorice...
Se noteaza standurile valorice cu 1- bun ,2-de mijloc si 3- prost .....aici trebuie sa calculezi matematic tu cate faci de 1,2 si 3 ca sa iasa la final sa treaca toti prin 1-2- si 3 si prin toate sectoarele![]()
Dupa prima mansa cine a avut stand 1- bun, trage din urna cu 3-prost si 2-de mijloc ,cine a avut stand 2 (de mijloc) trage din celelalte urne ..binenteles ca in sectoare diferite
si tot asa pana la final![]()
o zi buna si spor la calcule
Aveti idei convergente, cu terminologia mai aveti putin de lucru si e de bine.P.S. Pe cuvantul tau ca nu te-ai uitat pe organizarea valorica a standurilor pusa de mine si asa ti-a venit ideea ?