Numa aia cu Fane sau toate!?!Victoras Petcu scrie:Rog un moderator sa mute discutiile care sunt off topic !!!

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Numa aia cu Fane sau toate!?!Victoras Petcu scrie:Rog un moderator sa mute discutiile care sunt off topic !!!
gabi1 scrie:Numa aia cu Fane sau toate!?!Victoras Petcu scrie:Rog un moderator sa mute discutiile care sunt off topic !!!
Ar trebui mutat tot ce s-a scris aici pana acum.Victoras Petcu scrie:Rog un moderator sa mute discutiile care sunt off topic !!!
Cred ca erai ultimul la care m-as fi gandit ca vrea sa faca pe omul in ceata...popescu59 scrie:(Cred ca exista si alte puncte de atins intr-o comparatie de genul asta in afara de pestii + 10, + 15, + 20, ... La un hotel sau resort cand mergem, pe langa stelele care le afiseaza, ne uitam si ce ofera...)
Mare adevar ai grait , dar nu inteleg ce ai vrut sa spui ? Aici este vorba despre balti de pescuit unde mergi ca sa pescuiesti . Si dorinta unui pescar care este ? Clar sa prinda captura vietii lui deci pina la urma MV2 prin ce ofera se incadreaza sau NU ???
Expresia folosita de unii le-a dat cu Moara in cap mi se pare cam dura , adevarul adevarat este ca ramii MUT(fara cuvinte ) cind vezi ce pesti s-au scos la ultimul concurs . Se demonstreaza din plin ca MV2 a fost este si va fi balta NR1 din jurul Bucurestiului.Felicitari dl Petcu pentru tot ce faceti la MV2 si sa nu uitati ce v-am spus cu 2 ani in urma , nu exista comparatie intre MV2 si baltile concurente.
Fire cit mai intinse tuturor pescarilor care pescuiesc pe balti nu in fata calculatorului de unde toti se cred Asiiiiiiiiiiiiiii.
Daca il superi pe dl.petcu(e sadic) te alearga cu lantu de la vaca pana la Nadlac!pescarusull scrie:Ar trebui mutat tot ce s-a scris aici pana acum.Victoras Petcu scrie:Rog un moderator sa mute discutiile care sunt off topic !!!
Subforumul se numeste "DISCUTII GENERALE DESPRE PESCUIT"
Despre ce tip de pescuit vorbiti voi aici ? Imi scapa mie ceva ?
Va dati mari pescari. Poate sunteti.
Dar ca oameni ...lasati de dorit.
Ceea ce scrieti, amenintarile, modul in care va umflati muschii spun totul.
Daca il superi pe dl.petcu(e sadic) te alearga cu lant.gabi1 scrie:pescarusull scrie:Ar trebui mutat tot ce s-a scris aici pana acum.Victoras Petcu scrie:Rog un moderator sa mute discutiile care sunt off topic !!!
Despre secund de pescuit vorbiti voi aici ? Imi scapa mie ceva ?
gabi1 scrie:Daca il superi pe dl.petcu(e sadic) te alearga cu lantu de la vaca pana la Nadlac!pescarusull scrie:Ar trebui mutat tot ce s-a scris aici pana acum.Victoras Petcu scrie:Rog un moderator sa mute discutiile care sunt off topic !!!
Despre ce tip de pescuit vorbiti voi aici ? Imi scapa mie ceva ?
SEPY31 scrie:eu propun sa vb cu edward eremia sa va inchirieze o cusca de MMA ca deja pescuitul a devenit sport periculos