Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
martinik scrie:Din toti postangii de aici cred ca jumate va duceti pe moara din cauza conditiilor pe care la impune d-nul administrator.
Ce nu inteleg eu, este, de unde comparatia cu Hermes Peris, o balta care are doar 3 ani de cand a aparut in circuit.
Si sa fim seriosi si sinceri, numai cine nu a mers pe ambele balti nu stie diferentele de relaxare intre ele.
Timpul va demonstra ca profesionalismul acestor tineri pescari care administreaza va iesi invingator in defavoare lacomiei.
Decebalus scrie:martinik scrie:Din toti postangii de aici cred ca jumate va duceti pe moara din cauza conditiilor pe care la impune d-nul administrator.
Ce nu inteleg eu, este, de unde comparatia cu Hermes Peris, o balta care are doar 3 ani de cand a aparut in circuit.
Si sa fim seriosi si sinceri, numai cine nu a mers pe ambele balti nu stie diferentele de relaxare intre ele.
Timpul va demonstra ca profesionalismul acestor tineri pescari care administreaza va iesi invingator in defavoare lacomiei.
Se duce lumea mai mult la concursuri,in rest sacosarii ...care spera sa mai gaseasca crap sub 5kg
Daca vrei sa te duci la C&R dai o caciula de bani 2 persoane pe ponton in 24H
Noroc ca sa mai facut tam tam pe aici ,s-a mai umblat la taxe dar sunt destui care sa plateasca dublu fata de alte balti pentru pentru 24H
popescu59 scrie:(Cred ca exista si alte puncte de atins intr-o comparatie de genul asta in afara de pestii + 10, + 15, + 20, ... La un hotel sau resort cand mergem, pe langa stelele care le afiseaza, ne uitam si ce ofera...)
Mare adevar ai grait , dar nu inteleg ce ai vrut sa spui ? Aici este vorba despre balti de pescuit unde mergi ca sa pescuiesti . Si dorinta unui pescar care este ? Clar sa prinda captura vietii lui deci pina la urma MV2 prin ce ofera se incadreaza sau NU ???
Expresia folosita de unii le-a dat cu Moara in cap mi se pare cam dura , adevarul adevarat este ca ramii MUT(fara cuvinte ) cind vezi ce pesti s-au scos la ultimul concurs . Se demonstreaza din plin ca MV2 a fost este si va fi balta NR1 din jurul Bucurestiului.Felicitari dl Petcu pentru tot ce faceti la MV2 si sa nu uitati ce v-am spus cu 2 ani in urma , nu exista comparatie intre MV2 si baltile concurente.
Fire cit mai intinse tuturor pescarilor care pescuiesc pe balti nu in fata calculatorului de unde toti se cred Asiiiiiiiiiiiiiii.
pai si varlam nu il luam in considerare?popescu59 scrie:(Cred ca exista si alte puncte de atins intr-o comparatie de genul asta in afara de pestii + 10, + 15, + 20, ... La un hotel sau resort cand mergem, pe langa stelele care le afiseaza, ne uitam si ce ofera...)
Mare adevar ai grait , dar nu inteleg ce ai vrut sa spui ? Aici este vorba despre balti de pescuit unde mergi ca sa pescuiesti . Si dorinta unui pescar care este ? Clar sa prinda captura vietii lui deci pina la urma MV2 prin ce ofera se incadreaza sau NU ???
Expresia folosita de unii le-a dat cu Moara in cap mi se pare cam dura , adevarul adevarat este ca ramii MUT(fara cuvinte ) cind vezi ce pesti s-au scos la ultimul concurs . Se demonstreaza din plin ca MV2 a fost este si va fi balta NR1 din jurul Bucurestiului.Felicitari dl Petcu pentru tot ce faceti la MV2 si sa nu uitati ce v-am spus cu 2 ani in urma , nu exista comparatie intre MV2 si baltile concurente.
Fire cit mai intinse tuturor pescarilor care pescuiesc pe balti nu in fata calculatorului de unde toti se cred Asiiiiiiiiiiiiiii.