Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
RASPUND PUNCTIFORM PENTRU A NU INCARCA TOPICUL INUTIL, DECI:teo89 scrie:Nu inteleg despre ce magazin on line este vorba.
Daca nu ma insel in primele postari ,cap de lista ,exista user cu 32 de produse si nu s-a pus problema unui magazin on line sau OLX etc..
Daca fac socoteala valoric la toate articolele pe care le postasem in anunturi ,cumulate nu valoreaza cat un echipament profesional de crap .
Dupa trei mesaje date tot nu m-ati lamurit cu ce am incalcat regulamentul si astept in continuare un raspuns.
Trag concluzia ca in raspunsul pe care mi l-ati dat exista o doza de subiectivism legat de refuzul meu in luna septembrie sa accept un troc cu moderatorul ODOCTE.(un suport de umbrela contra unor agrafe sau vartejuri nr.8 sau ceva de genul acesta)
Ca si moderatori ar trebui sa fiti impartiali si sa nu lasati interesele personale sa va incetoseze discernamantul in luarea unei decizii juste.
O seara buna.
..sa nu uitat sa spuneti ca aia de vand cu sticky si dau bani nu-s obligati sa respecte nicio regula. In cazul de fata regula cu pozele. Ati inchis atatia amarati pentru lipsa de poza la asta nici macar n-ati chitait.odoctee scrie::
1. ACEL USER CU 32 DE PRODUSE ARE UN ANUNT STICKY, ADICA PLATESTE PENTRU ACEL ANUNT, IN CARE APROPO VINDE 32 DE PRODUSE (DECI SE POATE)