HOCUS POCUS LA MADINE

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de Dan Mateianu »

Va rog sa respectati regulamentul forumului, din respect pentru partenerii nostri care platesc ptr serviciul de publicitate.

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Dan M scrie:Va rog sa respectati regulamentul forumului, din respect pentru partenerii nostri care platesc ptr serviciul de publicitate.
schimbati regulamentul, este unul comercial , in defavoarea pescarilor de competitie :D
daca nu se foloseste forumul oficial apcr.eu pentru discutii pe tema CN si nu se poate pune la dispozitie pescarilor toate datele importante. cum mai puteti afirma ca dati ora exacta in pescuit?...
pentru Baricada tot pretul 'special' de 300 e pe luna e valabil in oferta?... :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Vin Noi 11, 2011 0:21 de către dan _city_center, modificat de 2 ori în total.
BARICADA CARP CLUB

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

dan _city_center scrie:
Dan M scrie:Va rog sa respectati regulamentul forumului, din respect pentru partenerii nostri care platesc ptr serviciul de publicitate.
schimbati regulamentul, este unul comercial , in defavoarea pescarilor de competitie :D
daca nu se foloseste forumul oficial apcr.eu pentru discutii pe tema CN si nu se poate pune la dispozitie pescarilor toate datele importante. cum mai puteti afirma ca dati ora exacta in pescuit?...
pentru Baricada tot pretul 'special' de 300 e pe luna e valabil in oferta?... :lol: :lol: :lol:
Regulamentul ramane acelasi ptr toata lumea. Cat despre publicitate puteti oricand solicita o oferta la office@crapmania.ro . Multumesc, este ultima mea interventie in acest topic pe respectivul subiect.

SIMESCU VALENTIN
Puncte: 0

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie:Prin aceasta acuzatie acuzi pe cel mai titrat pescar din romania de furt ,acuzi un preot de complicitate ........!
sa ne lamurim.
eu nu acuz pe cel mai titrat pescar din Romania sau pe preot.

mai mult, in semn de pretuire a performantei lor atasez doua poze. in prima este un crap de 21,3 kg cantarit pe 8 sept, iar in a doua un crap de 20,6 kg cantarit pe 9 sept.

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Imagine

bai boss...langa tine daca sta o persoana 6 luni din popa ajunge combinator,nu-ti dau exemple ca le stii tu,daca ai ajuns tu sa vb de tata nitu si de popa care au facut cinste Romaniei in Franta...tu dupa terminarea concursului nici macar n-ai avut bunul simt sa-i feliciti,iar cand a cantat imnul Romaniei tu te gandeai la vreun joc de noroc.;)
lacul Draghiceni jud. olt

teo44

Re: HOCUS POCUS LA MADINE

Mesaj de teo44 »

:( :( :( :( :( Pana unde poate duce invidia, rautatea....

claudiue

Mesaj de claudiue »

Cine a pus mizeria asta de subiect al topicului ? De obicei, subiectul topicului rezuma ideea discutata in el. Ca sa scrii hocus-pocus inseamna ca chiar gandesti ca au facut o scamatorie.
Nefiind decat o supozitie, zic ca nu ar strica putina decenta pana nu e ceva sigur.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

buhac constantin scrie:Iluzionistule pardon locul 3 dar tot cu una bucata peste prins de Maestrul Cornel Rosioru .
Am C.I .
Am porumb eco ,vand boabe si stiuleti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cati pesti ai prins la Madine ?
titlul topicului este dat de afirmatiile lui buhac. eu sunt circarul, iluzionistul, care am fost la madine.
The One Team

claudiue

Mesaj de claudiue »

Tocmai ca se poate intelege din titlu si ca Tata Nitu a facut hocus pocus la Madine si a scos din palarie ( sacul de cantarire) acelasi peste de 2 ori, nu este cel mai fericit titlu ales.
Daca voiai sa il acuzi de ceva, corect era sa faci un topic nou si sa il acuzi direct.
Desi numarul drillurilor unui pescar la un concurs terminat de mult ar trebui sa fie cea mai mica problema care sa va preocupe.

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Periculosu asta de Vladeanu improasca cu noroi un om care a dus Romania pe podiumul celui mai titrat concurs de crap din lume,unde chiar el fiind participant si terminand cu zero peste s-a gasit sa vorbeasca.Macar de vorbea altu dar nu el care este bagat in toate rahaturile posibile.RUSINE
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

@tonny
..."lupta" asta nu-i pentru tine...esti prea mic...cauta un bunker si te ascunde...si mai lasa jignirile...la virsta ta... nu e frumos :evil: ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”