Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
schimbati regulamentul, este unul comercial , in defavoarea pescarilor de competitieDan M scrie:Va rog sa respectati regulamentul forumului, din respect pentru partenerii nostri care platesc ptr serviciul de publicitate.
Regulamentul ramane acelasi ptr toata lumea. Cat despre publicitate puteti oricand solicita o oferta la office@crapmania.ro . Multumesc, este ultima mea interventie in acest topic pe respectivul subiect.dan _city_center scrie:schimbati regulamentul, este unul comercial , in defavoarea pescarilor de competitieDan M scrie:Va rog sa respectati regulamentul forumului, din respect pentru partenerii nostri care platesc ptr serviciul de publicitate.![]()
daca nu se foloseste forumul oficial apcr.eu pentru discutii pe tema CN si nu se poate pune la dispozitie pescarilor toate datele importante. cum mai puteti afirma ca dati ora exacta in pescuit?...
pentru Baricada tot pretul 'special' de 300 e pe luna e valabil in oferta?...![]()
![]()
andrei vladeanu scrie:sa ne lamurim.oanavictor scrie:Prin aceasta acuzatie acuzi pe cel mai titrat pescar din romania de furt ,acuzi un preot de complicitate ........!
eu nu acuz pe cel mai titrat pescar din Romania sau pe preot.
mai mult, in semn de pretuire a performantei lor atasez doua poze. in prima este un crap de 21,3 kg cantarit pe 8 sept, iar in a doua un crap de 20,6 kg cantarit pe 9 sept.
Uploaded with ImageShack.us
bai boss...langa tine daca sta o persoana 6 luni din popa ajunge combinator,nu-ti dau exemple ca le stii tu,daca ai ajuns tu sa vb de tata nitu si de popa care au facut cinste Romaniei in Franta...tu dupa terminarea concursului nici macar n-ai avut bunul simt sa-i feliciti,iar cand a cantat imnul Romaniei tu te gandeai la vreun joc de noroc.![]()
titlul topicului este dat de afirmatiile lui buhac. eu sunt circarul, iluzionistul, care am fost la madine.buhac constantin scrie:Iluzionistule pardon locul 3 dar tot cu una bucata peste prins de Maestrul Cornel Rosioru .
Am C.I .
Am porumb eco ,vand boabe si stiuleti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cati pesti ai prins la Madine ?