Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pentru Dumneavoasatra este permis si cu viermusi si mamaliga , fara rame ca a plouat si sant in prohibitie !Administrator scrie:
Mai am o intrebare - se pescuieste cu momitor ? Ca sa fie clar pentru toata lumea !
Pescuitul cu momitor este permis(pct 7 din regulament)Administrator scrie:@Organizatori
Exista un conflict de interese ! Adriano este sef al arbitrilor si echipa "Big Fish" participa la acest concurs !! Banul e ochiul dracului , asta se stie !
Consider necesar ca la aceasta echipa sa i se acorda o atentie sporita si sa existe permanent un arbitru din afara sferei de influenta a lui Adriano , linga aceasta echipa ! Frica pazeste pepenii !!!!!!! E bun si un arbitru de la Pescari4Ever - de exemplu Cristi Radulescu - care m-a ars si pe mine la Peris ! ( bazat pe fapte concrete - bravo Cristi ! ) . In acest fel eventualele contestatii vor fii mai usor dezbatute de stafful arbitrilor . Altfel nu cred ca suntem credibili ! Voi propune acesta idee si la tragerea la sorti , in plenul concurentilor . O lansare mai sucita , o nadire mai la limita , o lanseta in afara standului , un textil mai lung decit e regulamentar , etc - se string si e pacat sa avem iarasi discutii ! Cunoscind stilul precar de pescuit al celor din echipa Olandezului ( bazat pe lipsa de indeminare cu sculele aferente) , propun balizarea standului acestei echipe . Ma supun si eu fara probleme , la aceeasi metoda de balizare stinga - dreapta , si accept fara probleme un arbitru permanent la mine in stand. Chiar mi-ar place sa vina Adriano !
De acelasi tratament ar trebuii sa beneficieze si echipele :
Radu Popescu
Viorel Rizea-Bogdan Radu
tinind cont ca si ele fac parte din echipa Big Fish .
Mai am o intrebare - se pescuieste cu momitor ? Ca sa fie clar pentru toata lumea !