Solacolu

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
Avatar utilizator
gabi1
Veteran
Mesaje: 4787
Membru din: Joi Sep 16, 2010 19:23
Puncte: 0
Localitate: Gura Oborului

Re: Solacolu

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:Nu ma pot abtine de ris sa moara Babanel daca pot .
:lol: :lol: :lol: :lol:

Sa ne fie risu de bine :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu rîdeți de prosti, fiindcă-și vor închipui că au umor.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Dumitrache
Mesaje: 378
Membru din: Lun Sep 12, 2011 11:12

Re: Solacolu

Mesaj de Dumitrache »

Am observat ceva,cand va luati prea tare de el,in legatura cu gramatica,Nae suna un prieten,deodata are mult mai putine greșeli la urmatorul post.Dar daca il suparati prea tare,nu mai are rabdare sa vina"ajutorul"si se "GRABEJTE" sa scrie cum stie el mai bine :lol: Spor

Avatar utilizator
gabi1
Veteran
Mesaje: 4787
Membru din: Joi Sep 16, 2010 19:23
Puncte: 0
Localitate: Gura Oborului

Re: Solacolu

Mesaj de gabi1 »

in legatura cu gramatica,Nae suna un prieten...
Cînd a fost el la școală "erea" facultative 4 clase și notele de la 1 la 5... :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Avatar utilizator
Costin Tudora
Mesaje: 292
Membru din: Vin Iul 03, 2015 14:21
Puncte: 0
Localitate: Ploiesti

Re: Solacolu

Mesaj de Costin Tudora »

circ ca aici mai rar ... =))) citesc si ma minunez :!:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Razvan Chirita
Mesaje: 64
Membru din: Lun Dec 01, 2014 23:24

Re: Solacolu

Mesaj de Razvan Chirita »

Am fost de sambata seara pana duminica seara, am luat vreo 10 bucati intre 1,5 si 10,3 kile, si am mai scapat vreo trei bucati.

dancalinescu
Mesaje: 242
Membru din: Lun Aug 03, 2015 13:42
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Solacolu

Mesaj de dancalinescu »

Eu mi-am inchiriat casuta + stand pentru weekendul 16.18 septembrie 2016. Mai vine cineva in weekendul ala? :D

Avatar utilizator
stanita ioan
Mesaje: 236
Membru din: Dum Oct 19, 2014 11:24
Puncte: 0
Localitate: București, sector 3

Re: Solacolu

Mesaj de stanita ioan »

popescu59 scrie:Raspuns CORECT fara nici un fel de ocolisuri .

Pescarii care se respecta si au eticheta vin pe Lazar si nu planteaza pescuiesc din mina , unii prind si peste mare dar majoritatea prind ciortan 2-5 kg .
Pescarii care vor sa traga de peste, peste 10 kg PLANTEAZA in stuf reusita 90 la suta ca trag de 2-3 bucati peste 10 kg .Asta e adevarul adevarat . S-a populat cu mult peste 3-5 kg ( in jur de 6 tone in primavara ) si se prinde ciortan fara probleme si plantat si aruncat din mina .

Revenind la statutul meu fata de balta Lazar am mai spus si repet nu am nici cel mai mic beneficiu de la balta Lazar , anul 2016 nu am pescuit NICIODATA pe aceasta balta , incepind cu 15 Martie si pina in prezent nu poti gasi un loc liber la casute la nici un sf de saptamina daca nu ai rezervare facuta cu 3-4 saptamini inainte . La aceasta data are rezervari facute pina in luna Septembrie , asta o spun fiindca nu am crezut ca nu pot pescui si eu la un sf de saptamina la una din casute .Spre exemplu Simbata si Duminica 28 si 29 Mai mi-am facut rezervare la MV2 fiindca pe Lazar ereau facute rezervari la toate locurile de pescuit cu si fara casute .Inca o data repet si poate fi confirmat de administratia balti Lazar eu de cite ori merg la pescuit pe Lazar platesc , respect enorm de mult cea ce sa facut pe Lazar si consider ca ajutorul pe care l-am dat administratiei au facut mult mult bine si cu sprijinul meu balta Lazar a ajuns acolo unde se afla la ora asta .

Comparativ Solacolul - Lazar , Solacolul are calitate de nota 10 la personal la cazare totul este de bun gust undeva la 4 stele , acum si cu minunata piscina care s-a facut si arata super poti petrece un sf de saptamina super super relaxant si frumos . Daca si pestele raspunde asa cum spun cei dinaintea mea Solacolul este locatia perfecta pentru relaxare in liniste impreuna cu familia .
Lazar - este locatia la care vin pescarii dornici de relaxare si petrecere a timpului liber , in familie sau in grupuri de prieteni . Sunt 2 casute unde se pot caza cite 3-4 familii (casuta 7 si casuta 8 )care in permanenta sunt ocupate de grupuri de pescari care doresc pe linga relaxare si pescuit sa faca si un sprit in grupuri mai mari . In permanenta aici se fac berbecuti la proptap gratare si discuri cu diferite bunatati culinare . Aceste casute sunt inchiriate permanent de cei care isi serbeaza diferite evenimente cu familia si prietenii. Deci comparativ cu Solacolul unde linistea este obligatorie pe Lazar vin pescarii care doresc pe linga pescuit sa isi sarbatoareasca si diferitele ocazii , vreau sa punctez ca totul se face in limita bunului simt fara a deranja ceilalti pescari de pe balta .Un alt avantaj de pe Lazar sunt foisoarele de la locurile de pescuit fara casute , toate locurile de pescuit au foisoare de 4x4 m si sunt dotate cu frigider , tv , si curent electric iar toate locurile de pescuit de pe balta Lazar sunt amenajate cu pontoane de 5x3 m care pe timpul nopti sunt luminate individual . Toate locurile de pescuit de pe balta Lazar sunt dotate cu saltele tip cada findca nu se poate pescui pe Lazar daca nu dispui de saltea tip cada . Un alt avantaj al balti Lazar sunt exemplarele de peste de peste 15 kg care se prind cum am spus mai mult la plantat.
Una peste alta ambele locatii detin conditii bune si foarte bune de relaxare si pescuit si fiecare locatie are clientii ei .

Sa ne vedem sanatosi pe oricare balta de pescuit si nu uitati aveti mare grije de corpurile voastre .

Va pupa Nae.
daca tot ii merge asa de bine baltii Lazar....datoria fata de Crapmania ati achitat-o ?
Stanita Ioan
Presedinte A.C.S. "LAUDA"

dancalinescu
Mesaje: 242
Membru din: Lun Aug 03, 2015 13:42
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Solacolu

Mesaj de dancalinescu »

Deci sa inteleg ca avantajul baltii Lazar este acela ca are suficiente saltele tip cadita incat sa fie inchiriata cate una la fiecare stand, nu?
Serios, asta e avantaj? Eu de exemplu nu am nevoie de saltea de primire daca merg pe Solacolu din simplul motiv ca atunci cand scot un peste, fac o singura poza si apoi il eliberez 100% in siguranta. De ce as avea nevoie de saltea de primire daca nu tin pestele pe mal mai mult de 10-15 secunde?
Personal, nu agreez pontoanele. Imi place old school sa stau pe malul apei pe iarba taiata proaspat si sa pescuiesc de pe mal. Nu ma deranjeaza ca nu toate locurile au foisor pentru ca exista destule surse de umbra pe malul lacului.
Faptul ca pe balta Solacolu se prind extreme de rar pesti 10+ kg, iarasi nu ma deranjeaza. Nu caut sa stabilesc recorduri. Sunt altii dispusi de astfel de aventuri. Personal prefer sa prind 15-20 de ciortani intr-un weekend decat sa prind 3 pesti tot weekendul si aia "recorduri". :)
Desi nu am nimic cu cei care practica stilul plantat, eu nu as merge pe o balta unde se planteaza din considerente ca nu vreau sa imi pierd vremea pescuind din mana printre vaporase Disney.. :)
Solacolu e pe departe balta nr. 1 in materie de investitii in beneficiul comun (atat al pescarilor cat si al patronului) din Romania.
Pe Solacolu se pot baga over10 sau over20 si devine o balta perfecta. Pe alte balti care au over10s sau over20, trebuiesc facute investitii de cateva sute de mii de euro sa ajunga la nivelul baltii Solacolu, repet la nivel de investitii. :)

Filip Mihai
Mesaje: 227
Membru din: Mie Iul 01, 2015 14:19
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Solacolu

Mesaj de Filip Mihai »

Bun, deci sa le lum pe rand:

1. Nae, esti singura persoana in viata pe care am auzit-o ca a fost pe solacolu atatea ore si nu a prin decat un caras, am avut aici partida chiar si la mijlocul lunii februarie (noaptea mi-au inghetat avertizorii si lansetele) si tot am reusit sa scot 2 ciortani si vre-o 4 kg de caras din apa. Sigur ai gresit tu cu ceva ! Nu-ti pun la indoiala experienta vasta ca si pescar, doar spuneam :)

2. Nu are importanta daca-ti faci poze cu Piticul porno, Fuego, Fernando, atat timp cat nu poti sa scri mai mult de 2 cuvinte consecutive fara greseala, stiu ca este offtopic, dar chiar e suparator, si din cauza oamenilor care gandesc ca tine, care vorbesc ca tine, din cauza lor e dezastru in tara asta, sunt de parere ca o gramatica si un minim de cultura generala trebuie sa faca parte din noi, sa fie esentiale indiferent de varsta, rasa, tara samd. dar din pacate chestia asta a devenit un lux si ma supara foarte mult treaba asta chiar daca sunt dor un pusti "cordit" de doar 22 de ani neimpliniti :))

Avatar utilizator
popescu59
Pescar de competitie
Mesaje: 2432
Membru din: Joi Noi 10, 2011 9:56
Puncte: 0
Localitate: Buc

Re: Solacolu

Mesaj de popescu59 »

1.( Nae, esti singura persoana in viata pe care am auzit-o ca a fost pe solacolu atatea ore si nu a prin decat un caras)

Ride ciob de oala sparta , citeste ce ai scris si cum ai scris , daca eu nu am prin decit un caras asta este :lol: :lol: :lol: :lol:
Pacat de virsta ta.Cind eream de virsta ta eream casatorit ,aveam o fetita de 3 anisori si faceam bani pe banda rulanta . Nu am fost pasionat NICIODATA de scoala , scopul meu in viata a fost cu totul altul . Am prieteni care au absolvit facultati de renume si nu sunt in stare sa faca un leut , sunt paznici de noapte sau spalatori la spalatoriile auto. Asa ca ai grije de tine , nu mai purta altora de grije .

Rog in continuare un moderator sa stearga ce este OFF , vad ca va place polemica de 2 lei.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”