Adresa FIPS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cezar.ch
Mesaje: 177
Membru din: Mie Ian 20, 2010 11:27

Re: Adresa FIPS

Mesaj de cezar.ch »

Albert scrie:
corespondenta inseamna un schimb de scrisori intre doua sau mai multe persoane.
Aha.Atunci sa asteptam raspunsul FIPS-ului, zic.Parca notificarea facuta de cacarectru' sef a fost trimisa acum muuuulte zile.
Any news? :lol:
Albert, acesta este chiar răspunsul FIPS, prin care acest organism transmite AGVPS-ului programul competiţiei, inclusiv informaţia că a agenda a fost devansată cu o zi.
Nu mai este nevoie de alt răspuns, deoarece este clar că interlocutorul forului mondial este AGVPS şi nu "federatia".

Avatar utilizator
Albert
pescar de competitie
Mesaje: 2296
Membru din: Lun Aug 23, 2010 17:56
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Adresa FIPS

Mesaj de Albert »

cezar.ch scrie: Nu mai este nevoie de alt răspuns, deoarece este clar că interlocutorul forului mondial este AGVPS şi nu "federatia".
Ba da. Nu cred ca aia de la for nu i-au dat nici un raspuns cacaracterului. Tare curios sunt care-i ala.
La fel cum sunt curios care e "raspunsul" de la Doripesco, de la Micula, de la..parchet doar ca nu asta-i subiectul acestui topic.
Noi sa fim sanatsoi, sper ca pan' la CM sa se clarifice treburile.

cezar.ch
Mesaje: 177
Membru din: Mie Ian 20, 2010 11:27

Re: Adresa FIPS

Mesaj de cezar.ch »

Sper să nu se supere nimeni, dar îmi permit să dau şi o traducere a textului din facsimil:


De la : secretariatul general FIPSAS

Catre: agvps.rom/.../...

cc: secretariat@fppt.pt (federatia portugheza de pescuit)

Data: 4 iulie 2013


" Stimate Doamne/stimati Domni,

Binevoiţi să primiţi anexat programul de concurs al Celei de-a XV-a ediţii a Campionatului Mondial de Pescuit la Crap, care urmează a fi organizat de Federaţia Portugheză, pe pista de concurs de la Montargil. Competiţia de 72 de ore se va desfăşura din 25 pană în 28 septembrie 2013. Vă rugăm să remarcaţi că, din raţiuni organizatorice, competiţia a fost devansată cu o zi, deci în loc să înceapă joi şi să se termine duminică, evenimentul va începe pe 25 septembrie (miercuri) şi se va încheia pe 28 septembrie (sambătă).
Cordial,

Secretariatul FIPSed

După cum se vede, corespondenţa se adresează AGVPS şi nu altcuiva.
Mai e nevoie de vreo dovadă ?

Avatar utilizator
andrei vladeanu
Veteran
Mesaje: 5808
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:10
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Adresa FIPS

Mesaj de andrei vladeanu »

irinel bunica scrie:Andrei, acum cu cine mergi mai departe?
care-i problema ta cu cine merg eu mai departe?
The One Team

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: Adresa FIPS

Mesaj de Val »

Dragii mei ,

pe acest Forum ca si pe toate celelalte pe care un om liber isi imagineaza ca are voie sa scrie .... nu sunteti decit , citez puscariabili , braconieri si oameni de ultima spetza !
Va rog sa cititi cum cineva s-a gandit sa jigneasca la modul nedemn si total neprincipial pe acei dintre noi care scriem pe Forumuri !
Destinatia este ultimul numar al oficiosului AGVPS - revista VPR !

Si acolo o sa vedeti ce atitudine gen Popescu isi inflameaza AGVPS-ul
Se scrie clar ca nu au nevoie de noi nici unii si nici ceilalti ! Suntem niste prosti cu toti , pe care ca niste slugi doresc unii sau altii sa ii traga de partea lor .... Cititi si dupa aia comentam impreuna ! Va expun mai jos textul .... cu scuzele de rigoare ca nu este foare gramatical .
Pe mine ma ia cu capul cind vad ca se bucura ca FIPS/CIPS i-a mentionat intr-un e-mail ..... Nu era momentul acum cind era nevoie de sustinere si colaborare intre pescari si cei care se intereseaza pe Forumuri pe acest fenomen , sa apara un astfel de articol .... jignitor ! Eu va intreb romaneste - ne injura si unii si altii ....de ce dracu nu mergem peste ei ?


¨După o perioadă de lungă autocenzură responsabilă în privința vorbelor spuse și scrise, ne-a surprins, categoric nepregătiți din punct de vedere legal și moral, libertatea deplină la cuvânt și proprie opinie de după 1990. Și tehnica modernă de comunicare, mai ales sub protecția pseudonimelor, care pare să fi captivat atenția unei anumite componente a societății, în special a celei mai puțin ocupată și cu vizibile înclinații native spre pălăvrăgeală, bârfă și autobăgare în seamă.
medicale la zi, organizați potrivit pro- priei voințe în asociații neguvernamen- tale, responsabile de ocrotirea și îngrijirea vânatului și peștelui din ha- bitatele naturale, nu doar de împușca- rea sau schilodirea vânatului și de pescuitul de subzistență, pe unde pot, când vor și cum se pricep. Așa cum stau lucrurile însă, vânătorii și pescarii spor- tivi de omenie, care-și respectă tagma din care fac parte, nu se amestecă. Pen- tru că „nu te poți pune cu prostul fiindcă riști să rămâi la fel”, după cum repetă, precum papagalul, administratorul/ proprietarul unui site gazdă al dezba- terilor vânătorești.
„Forumiștii” trebuie să fie convinși că, datorită nivelului execrabil al discu- țiilor colportate pe forumuri, în necu- noștință crasă de situație, al expresiilor triviale uzitate frecvent și al cuvintelor obscene prea des folosite, riscă să fie catalogați, la grămadă și pe bună drep- tate, drept pleavă a societății onorabile a vânătorilor și pescarilor sportivi. A societății în rândurile cărora au fost pri- miți prea ușor și de prea multe ori pe ușa din spate. Și mai riscă să fie defini- tiv excluși, la propriu sau doar la figu- rat, din tagma acestora. Tagmă mai greu de manipulat spre haos, prin astfel de tertipuri mizere, decât alte categorii de concetățeni. Un haos ce pare să con- vină pe moment numai braconierilor, vânătorilor și pescarilor independenți de toți și toate (de asociații gestionare de fonduri cinegetice, de zone de pes- cuit recreativ-sportiv și de reglementări în materie) și unor „forumiști”, care-și pot da cu părerea ca să se simtă (și ei) importanți și luați (de ei) în seamă, ne- înțelegând (unii) sau înțelegând foarte bine (alții) ce fac.
Numai că toți vânătorii și pescarii sportivi - corecți, independenți, braco- nieri sau „forumiști” - și celelalte cate- gorii de persoane preocupate de vânat și pește, precum și de vânătoare și pes- cuit sportiv, trebuie să realizeze că os- tilitatea, confuzia și haosul instaurate prin astfel de procedee moderne, dar nedemne, nu servesc decât temporar „băieților deștepți”, cu dare de mână. Pe termen lung nu pot conveni însă ni- mănui. Deoarece confuzia, haosul și ostilitatea în domeniul activității noas- tre comune, nu poate duce decât la împuținarea vânatului și peștelui și, implicit, la pierderea obiectului activi- tății tuturor. Inclusiv al funcționarilor publici responsabili în materie, care par să achieseze sau să stimuleze ideile „forumiștilor”.
Oare acest final îl doresc „forumi- știi” vânători, pescari sportivi, precum și cei ascunși în spatele lor?
Din acest motiv, ne găsim acum în situația dezagreabilă de a fi obligați să acceptăm orice fel de discuții publice, afirmații și acuzații trăsnite, făcute în necunoștință de cauză sau în mod evident tendențios, fără nici o teamă de tragere la răspun- dere. Și în situația de a accepta calom- nii grave și de a asista nevolnici la răspândirea a tot felul de acuze mâr- șave, proliferate în interesul unor cauze și scopuri oculte, de manipulare intere- sată a „prostimii”.
Așadar, libertatea la cuvânt și la proprie opinie rău înțelese și tehnica modernă de comunicare au și aseme- nea fațete nedorite, nu doar părțile lor bune. Din cauza insuficientei educații, lipsei de moralitate și iresponsabilității unor anonimi.
Iertați-mi franchețea, dar m-aș per- cepe confuz și nedrept dacă m-aș ex- prima mai puțin direct când vine vorba despre astfel de situații. De aceea, voi continua pe același ton puțin diploma- tic.
Nu sunt „forumist”, însă urmăresc, de foarte multe ori dezgustat, opiniile de pe forumurile vânătorești și halieu- tice. Din păcate, pălăvrăgeala în necu- noștință de cauză, expresiile teribiliste și cuvintele triviale care abundă, re-
prezintă o trăsătură izbitoare a dez- baterilor purtate, caracterizând, cum nu se poate mai realist, proasta creș- tere și insuficienta instruire, precum și lipsa de moralitate a prea multora din- tre interlocutorii anonimi, ascunși în spatele pseudonimelor. Și, în egală măsură, a administratorilor, băgați în față, ai site-urilor, care cenzurează cu certitudine postările, în sensul dorinței proprietarilor (de manipulare), as- cunși la rândul lor și protejați de răs- pundere în dosul celor dintâi (administratorilor).
Desigur că, dacă încercăm să înțe- legem cui servesc unele dintre dezba- terile la care facem referire, putem intui și cine se ascunde în spatele aces- tora și a site-urilor la care facem refe- rire (braconieri, politruci, pușcăriabili etc.), precum și scopurile imorale și potrivnice interesului general, pe care unii le urmăresc.
O documentare elementară a „foru- miștilor” în problemele dezbătute și dezbaterile purtate pe un ton cât de cât civilizat ar putea determina luarea lor în considerare și capacitarea persoane- lor instruite și responsabile în astfel de dialoguri, care pot deveni cu adevărat utile. Inclusiv a vânătorilor și pescarilor sportivi care se respectă, cu certificate
26 | VÂNĂTORUL ȘI PESCARUL ROMÂN



Mai fratilor pina nu ne maninca instantele de vii .... raminem muti si surzi ... si suntem paiatze ! Si la unul si la altul .... Niciunul nu stie si nu realizeaza ca fara cei care stau pe garle si le fac concursurile ...nu au obiect de activitate nici unul si nici altul . Un pic de respect meritam si noi ...
Ultima oară modificat Vin Iul 05, 2013 17:30 de către Val, modificat de 3 ori în total.

Avatar utilizator
andrei vladeanu
Veteran
Mesaje: 5808
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:10
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Adresa FIPS

Mesaj de andrei vladeanu »

andrei vladeanu scrie:
irinel bunica scrie:Andrei, acum cu cine mergi mai departe?
care-i problema ta cu cine merg eu mai departe?
in niciun caz cu astia de mai sus...
The One Team

Avatar utilizator
tibi_m
Mesaje: 501
Membru din: Joi Iul 29, 2010 11:45
Puncte: 0
Localitate: Cluj Napoca

Re: Adresa FIPS

Mesaj de tibi_m »

Cine semneaza mizeria?

Val
Pescar de competitie
Mesaje: 2278
Membru din: Mie Mai 05, 2010 20:49

Re: Adresa FIPS

Mesaj de Val »

tibi_m scrie:Cine semneaza mizeria?
Sub pseudonim N..S... , tu cine crezi ?

Si cititi aici cum le-au raspuns vanatorii , prin scrisul lui Alin Florian , administrator http://www.vinatorul.ro

http://www.vinatorul.ro/public/ro/artic ... cu_din_VPR

Este vorba de a intelege ca fara tine nu se face nimic .... si sa ii mai punem un pic la respect , dar sa ii sustinem cind este greu , gen federatie , pe cei pe care trebuie sa ne reprezinte . Nu facem noi campionatul cum vrea AGVPS , face AGVPS campionatul cum vrem noi si ne si asteptam sa inscrie echipa, sa o plimbe prin lume la antrenamente , samd , pe banii lor pe care ii incaseaza ...
Daca noi facem tot si platim tot , ei ce fac ? Se vede cat de usor este contestaibila o simpla calitate internationala ....de fapt asta e cheia jocului ... numai asta am obtinut mereu de la AGVPS .... o inscriere la CM . In rest ?
Numai arogante ca asta scrisa de curind !
Ultima oară modificat Vin Iul 05, 2013 17:42 de către Val, modificat de 2 ori în total.

irinel bunica
Mesaje: 269
Membru din: Lun Iun 22, 2009 11:43
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Adresa FIPS

Mesaj de irinel bunica »

andrei vladeanu scrie:
andrei vladeanu scrie:
irinel bunica scrie:Andrei, acum cu cine mergi mai departe?
care-i problema ta cu cine merg eu mai departe?
in niciun caz cu astia de mai sus...
Nu este problema mea. Ai spus aici pe forum, ca daca vezi un raspuns official de la CIPS/FIPS, iti vei reconsidera pozitia! Sau am inteles eu gresit?

Mai tarziu sau mai devreme o sa ai nevoie "asita de mai sus"!
Stiu ca tu vrei binele pescuitului sportiv si esti bine intentionat in privinta asta, dar modul in care o faci nu este tocmai fairplay.
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

Avatar utilizator
tibi_m
Mesaje: 501
Membru din: Joi Iul 29, 2010 11:45
Puncte: 0
Localitate: Cluj Napoca

Re: Adresa FIPS

Mesaj de tibi_m »

Val scrie:
tibi_m scrie:Cine semneaza mizeria?
Sub pseudonim N..S... , tu cine crezi ?

Ma gandeam ca intreg consiliul de conducere al AGVPS impreuna cu presedintii de comisii, secretarele, femeile de serviciu, paznicii, si juristii s-au adunat intr-un birou, si-au pus picioarele in galeti cu apa rece, au baut o cisterna de cafea si dupa 3 zile de inspiratie asidua au produs capodopera litereara.
Sa elaborezi un text in care principala idee este ca pe diferite medii se scrie sub protectia anonimatului, sa condamni asta si sa nu semnezi materialul e culmea ridicolului.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”