frana mulineta defecta

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
hannibal
Puncte: 0

frana mulineta defecta

Mesaj de hannibal »

va salut! poate ma ajuta cineva in problema asta. am cumparat de pe forum o mulineta okuma lb 80 si astazi cand am folosit o prima data cand am intepat pestele a plecat cu fir si desi am strans frana fata nu s-a mai blocat tamburul. am incercat si cu tamburul de rezerva si s-a intamplat acelasi lucru, nu se mai strange frana oricat as strange . care ar fi defectul si cum pot sa l remediez. cand am incarcat tamburul cu fir o fost ok. acum nu mai merge cu nici un tambur . baitrunnerul merge , numai frana din fata nu .

gor965
Moderator

Re: frana mulineta defecta

Mesaj de gor965 »

hannibal scrie:va salut! poate ma ajuta cineva in problema asta. am cumparat de pe forum o mulineta okuma lb 80 si astazi cand am folosit o prima data cand am intepat pestele a plecat cu fir si desi am strans frana fata nu s-a mai blocat tamburul. am incercat si cu tamburul de rezerva si s-a intamplat acelasi lucru, nu se mai strange frana oricat as strange . care ar fi defectul si cum pot sa l remediez. cand am incarcat tamburul cu fir o fost ok. acum nu mai merge cu nici un tambur . baitrunnerul merge , numai frana din fata nu .
Daca zici ca baitrunnerul merge, adica tamburul nu se invarte cu tot cu ax cand acesta e dezactivat (la activare, frana de pe fata e anulata) inseamna ca butonul de frana nu mai pune presiune pe discurile din tambur. In mod normal, ca sa strangi la maxim butonul de frana si sa nu se blocheze tamburul, ar trebui sa scoti arcul presor din interiorul butonului. Verifica interiorul butonului de frana si vezi daca arcul e la locul lui.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Tritoiu Dragos

Mesaj de Tritoiu Dragos »

Daca mai ai alta mulineta identica incerca sa schimbi fluturele (cel care strange tamburul) sa vezi daca merge. De fapt altceva nu prea are ce altceva sa fie . Poti sa vezi astfel prin comparatie care e defectul.

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

daca s a strans, s a strans...nu fluturele e de vina...axul se invarte cu tot cu fluture si tambur strans :wink:
nu mai cupleaza in spate pe block BR cred eu.
catch&release

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

gor965 scrie:
hannibal scrie:va salut! poate ma ajuta cineva in problema asta. am cumparat de pe forum o mulineta okuma lb 80 si astazi cand am folosit o prima data cand am intepat pestele a plecat cu fir si desi am strans frana fata nu s-a mai blocat tamburul. am incercat si cu tamburul de rezerva si s-a intamplat acelasi lucru, nu se mai strange frana oricat as strange . care ar fi defectul si cum pot sa l remediez. cand am incarcat tamburul cu fir o fost ok. acum nu mai merge cu nici un tambur . baitrunnerul merge , numai frana din fata nu .
Daca zici ca baitrunnerul merge, adica tamburul nu se invarte cu tot cu ax cand acesta e dezactivat (la activare, frana de pe fata e anulata) inseamna ca butonul de frana nu mai pune presiune pe discurile din tambur. In mod normal, ca sa strangi la maxim butonul de frana si sa nu se blocheze tamburul, ar trebui sa scoti arcul presor din interiorul butonului. Verifica interiorul butonului de frana si vezi daca arcul e la locul lui.
Ai cea mai buna explicatie aici. Daca esti SIGUR ca baitrunner-ul functioneaza 100%, atunci trebuie sa desfaci fluturele si sa ne spui ce vezi in interior .

hannibal

Mesaj de hannibal »

Va multumesc pentru sfaturi tuturor! Imi cer scuze pentru expunerea problemei , intradevar nu mi am dat seama si am expus problema gresit , nu cupla baitrunnerul din spatele mulinetei, desi asa arata, de asta am spus ca functioneaza si din cauza asta nu mergea frana fata. Acum am rezolvat problema si totul este ok. Va multumesc inca odata!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”