Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca zici ca baitrunnerul merge, adica tamburul nu se invarte cu tot cu ax cand acesta e dezactivat (la activare, frana de pe fata e anulata) inseamna ca butonul de frana nu mai pune presiune pe discurile din tambur. In mod normal, ca sa strangi la maxim butonul de frana si sa nu se blocheze tamburul, ar trebui sa scoti arcul presor din interiorul butonului. Verifica interiorul butonului de frana si vezi daca arcul e la locul lui.hannibal scrie:va salut! poate ma ajuta cineva in problema asta. am cumparat de pe forum o mulineta okuma lb 80 si astazi cand am folosit o prima data cand am intepat pestele a plecat cu fir si desi am strans frana fata nu s-a mai blocat tamburul. am incercat si cu tamburul de rezerva si s-a intamplat acelasi lucru, nu se mai strange frana oricat as strange . care ar fi defectul si cum pot sa l remediez. cand am incarcat tamburul cu fir o fost ok. acum nu mai merge cu nici un tambur . baitrunnerul merge , numai frana din fata nu .
Ai cea mai buna explicatie aici. Daca esti SIGUR ca baitrunner-ul functioneaza 100%, atunci trebuie sa desfaci fluturele si sa ne spui ce vezi in interior .gor965 scrie:Daca zici ca baitrunnerul merge, adica tamburul nu se invarte cu tot cu ax cand acesta e dezactivat (la activare, frana de pe fata e anulata) inseamna ca butonul de frana nu mai pune presiune pe discurile din tambur. In mod normal, ca sa strangi la maxim butonul de frana si sa nu se blocheze tamburul, ar trebui sa scoti arcul presor din interiorul butonului. Verifica interiorul butonului de frana si vezi daca arcul e la locul lui.hannibal scrie:va salut! poate ma ajuta cineva in problema asta. am cumparat de pe forum o mulineta okuma lb 80 si astazi cand am folosit o prima data cand am intepat pestele a plecat cu fir si desi am strans frana fata nu s-a mai blocat tamburul. am incercat si cu tamburul de rezerva si s-a intamplat acelasi lucru, nu se mai strange frana oricat as strange . care ar fi defectul si cum pot sa l remediez. cand am incarcat tamburul cu fir o fost ok. acum nu mai merge cu nici un tambur . baitrunnerul merge , numai frana din fata nu .