As dori si eu o recomandare pentru o geanta transport mulinete mari(crap, somn). Am cautat si nu am gasit nimic. As prefera o geanta in care sa incapa 6 mulinete mari sau macar 4. Bugetul sa nu depaseasca 200 ron.
Ca si recomandare de geanta in care sa va incapa 4 mulinete mari de crap/somn.
Va recomand: Anaconda Carp Gear I
-aici puteti pune fara probleme 4 mulinete mari de crap/somn, le puteti pune si fara huse.
Daca doriti sa puneti insa 6 mulinete, veti avea nevoie de o geanta mai mare decat cea de la Anaconda dar si huse individuale pentru transport (acestea nu au despartitoare)
phantom23ovy scrie:Bricolaj .....ca si idee 75 lei + 3 ore de lucru
IMAG0083.jpg
IMAG0084.jpg
Sent from my HTC One M8s using Tapatalk
si pentru 6 lansete cat vrea omu' o sa aiba nevoie de 2 genti bricolate , daca-si bricoleaza si gentile si husele celelalte s-ar putea sa aiba nevoie de camion pt transport
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein
Claudiu Garlea scrie:Ca si recomandare de geanta in care sa va incapa 4 mulinete mari de crap/somn.
Va recomand: Anaconda Carp Gear I
-aici puteti pune fara probleme 4 mulinete mari de crap/somn, le puteti pune si fara huse.
Daca doriti sa puneti insa 6 mulinete, veti avea nevoie de o geanta mai mare decat cea de la Anaconda dar si huse individuale pentru transport (acestea nu au despartitoare)
NU stiu daca am inteles: modelul gear I poate depozita 4 mulinete mari, fata huse deoarece are separatoare, pe cand modelul gear II(care e mai mare) nu are separatoare si deci ar tb sa cumpar in plus si huse pt mulinete.
Asa arata geanta Geanta Anaconda Carp Gear II, compartimentata in asa fel incat sa se poata transporta in ea 6 mulinete. Daca ramane compartimentata asa, va mai raman 4 foi pentru compartimentare.
In geanta am pus o Ultegra 14000 si un Speedcast 14000.
Eu am cautat de mi-au iesit ochii o geanta compartimentata pentru mulinete. In afara de faptul ca ai variante foarte putine, marele inconvenient al acestor genti este volumul lor.
Parerea mea este sa iti iei huse individuale la mulinete si atunci o sa iti gasesti cu usurinta o geanta de dimensiuni rezonabile si mult mai ieftina.