Sfaturi privind constructia unui rod pod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Sorin Calin
Puncte: 0

Re: Sfaturi privind constructia unui rod pod

Mesaj de Sorin Calin »

sper sa te multumeasca , sa mi zici parerea dupa ce il primesti
Nume utilizator schimbat din domnitoru'

sinx

Mesaj de sinx »

In sfarsit am reusit sa duc la cap planul care l-am avut. Am comandat initial online rodpodul recomandat insa a doua zi am primit un telefon de la ei. Aparent mai aveau doar unul pe stoc si avea un mic defect. Nu am vrut sa iau un produs cu defect de nou asa ca mi-au recomandat alt rod pod second hand la pretul de 300 de lei. Intr-un final am hotarat sa fac unul, dupa propriul plac chiar daca o sa coste putin mai mult. Am gasit un mester bun care l-a facut destul de bine, zic eu. i-am dus cateva desene si omul a urmat intocmai planul. Este facut din teava neagra si ulterior galvanizat. Suportii in care vin avertizorii sunt facuti din duraluminiu. Inca mai lipsesc suruburile in forma de T pentru reglaje insa momentan folosesc suruburi normale. Sunt date in lucru la strungar si urmeaza sa le primesc saptamana viitoare. Este extrem de stabil, se demonteaza foarte usor, picioarele se ajusteaza pe lungime si se rotesc la 360 grade. Distanta intre posturi este de 25 cm si buzbarii se regleaza pe inaltime. Ca si proba am atarnat cate un bidon de 5 litri de apa de fiecare buzzbar in locul primei lansete si nici nu s-a clintit. De rasturnat nici nu poate fi vorba. Sunt multumit de cum a iesit, maine urmeaza sa ii fac proba practica. Il urc in masina gata montat si decat il scot pe malul apei :)

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Sorin Calin

Mesaj de Sorin Calin »

arata bine, felicitari
Nume utilizator schimbat din domnitoru'

sinx

Mesaj de sinx »

Proba practica este in desfasurare... poze mai tarziu. :)

sinx

Mesaj de sinx »

Imagine

Imagine

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

Care a fost costul total ?
Stima
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

sinx

Mesaj de sinx »

Salutare. Cred ca undeva la 350 de lei. Eu m-am inteles cu mesterii sa puna material de la ei si sa il galvanizeze. Nu as stii sa iti zic un pret exact pentru ca am facut si un gratar in acelasi loc. Mi-au luat 500 de lei pe gratar si pe rod pod-ul asta. As aprecia ca pentru suport singur mi-ar fi luat vreo 350 de lei.

O zi faina...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”