www.total-fishing-tackle.com

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

GNicolae
CS SENZOR
Mesaje: 228
Membru din: Mie Ian 14, 2015 20:41
Puncte: 0
Localitate: Targoviste

Re: www.total-fishing-tackle.com

Mesaj de GNicolae »

Eu am peste 30 comenzi la ei , de la lansete xs1 intensity 13ft pana la fir shimano invisitec , pe ebay am 500 feedback , si nu mi-a golit nimeni niciodata contul bancar , eu cred ca completati datele prin anumite pagini de spam , la ei pe site nu exista asa ceva , nu completati datele nicaieri nimeni nu vi le cere in afara de site-ul respectiv (puteti verifica sus adresa daca este corecta sau daca redirectioneaza la un site de procesare plati legal ) :)
CS SENZOR

Avatar utilizator
Bogdan Zaharia
Moderator
Mesaje: 5358
Membru din: Dum Oct 03, 2010 21:54
Puncte: 0
Localitate: IASI
Contact:

Re: www.total-fishing-tackle.com

Mesaj de Bogdan Zaharia »

GNicolae scrie:Eu am peste 30 comenzi la ei , de la lansete xs1 intensity 13ft pana la fir shimano invisitec , pe ebay am 500 feedback , si nu mi-a golit nimeni niciodata contul bancar , eu cred ca completati datele prin anumite pagini de spam , la ei pe site nu exista asa ceva , nu completati datele nicaieri nimeni nu vi le cere in afara de site-ul respectiv (puteti verifica sus adresa daca este corecta sau daca redirectioneaza la un site de procesare plati legal ) :)
au spus o cu gurita lor, ca exista o problema si sa verificam :wink:
ImagineImagine
BÂZ

Avatar utilizator
jugarucristian
CS SENZOR
Mesaje: 1216
Membru din: Vin Feb 15, 2013 10:18
Puncte: 0
Localitate: Corbeanca
Contact:

Re: www.total-fishing-tackle.com

Mesaj de jugarucristian »

Da, este o problema cu comenzile la ei.
Va sfatuiesc sa va faceti lista cu produsele pe care le vreti si sa le cereti invoice paypal si de preferat sa ii si sunati, eu am vorbit cu ei la telefon si totul a decurs impecabil :)
Tocmai ce am comandat cu metoda asta, dupa ce 2 prieteni au patit sa le fie golite conturile, unul cu vreo 4000 de euro si altul cu 2000 de lei.
C.S SENZOR TEAM

Avatar utilizator
mircead
Veteran
Mesaje: 3076
Membru din: Dum Dec 12, 2010 15:29
Puncte: 0
Localitate: Popesti-Leordeni

Re: www.total-fishing-tackle.com

Mesaj de mircead »

Si mie mi-au golit 2 conturi, unul l-am recuperat (ma rog cu pierderile de transfer si schimb de rigoare), al doilea e in curs. Prin PayPal insa nu a fost insa nicio problema. De altfel nici ei nu au probleme ci SAGE, compania care asigura transferurile bancare pentru acest magazin online a fost hacuita, in sensul ca dupa introducerea datelor cardului, la definitivarea tranzactiei in loc sa te intoarca inapoi in magazin te trimitea intr-o clona si daca completai din nou formularul de plata, practic le dadeai datele cardului tau. Apoi ei faceu comenzi la alte magazine si plateau cu cardul tau, luau marfurile si le valorificau pe piata neagra.
Istoria o stiu de la reprezentantul Interpol al societatii care asigura banca mea si asta ca pe mine m-au golit la greu, asa ca.......... PayPal rulz.
Daca ai insa un cont gol si depui numai atunci cand vrei sa faci cumparatura ai sansa, ce-i drept mica, sa iti goleasca contul pana ajungi acasa si plasezi comanda.
Cele bune!
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

Avatar utilizator
tacheshun
Mesaje: 26
Membru din: Lun Iul 18, 2016 15:18
Puncte: 0
Localitate: Mogosoaia

Re: www.total-fishing-tackle.com

Mesaj de tacheshun »

Paypal e baza oriunde. Dar ma rog, total-fishing-tackle are store si in ebay cu aceleasi produse(aproximativ) si aceleasi preturi ca la ei pe site. Diferenta e ca ebay ofera "money back guarantee" :D
Marius Costache - 0725085121

Avatar utilizator
Delu
Mesaje: 63
Membru din: Vin Ian 20, 2017 13:44
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: www.total-fishing-tackle.com

Mesaj de Delu »

Am comandat si eu de la ei, dar am platit cu pay-pal. Comanda a ajuns relativ repede, in 4 zile!
Am comandat destul de multe, 3 lansete Tribal TX-1 de 3.9m, pretul a fost exceptional, 220 ron, la jumatate fata de Romania, un pat sonik, un rodpod sonik si alte "maruntisuri".

Oliver24
Mesaje: 28
Membru din: Vin Aug 04, 2017 1:09

Re: www.total-fishing-tackle.com

Mesaj de Oliver24 »

Salutare! După lungi frământări mi-am luat inima în dinți și am achiziționt 2 ultegre XTD la 145 Euro/bucată. Au niște oferte foarte bune și nu am putut rezista tentației. Mi-am făcut cont pe paypal dar plata am făcut-o de pe site, care m-a întrebat dacă vreau să plătesc prin transfer bancar sau paypal. Am ales paypal. După asta am verificat contul paypal de pe site-ul paypal și a apărut tranzacția din fericire.

Sincer vă spun că mi-a fost puțin frică având în vedere fraudele de care ați vorbit, însă nu am constatat deschiderea unor ferestre suspecte și nu mi s-a cerut să dau contul de două ori. Acum o să verific și contul meu, sper să nu am surprize.

Trecând peste asta, mi se pare jenant cum magazinele din România practică niște prețuri cu 30% mai mari față de cele din UK. Ar trebui să ne dea totuși o explicație pentru asta, nu este normal!

Fire întinse!

Avatar utilizator
Catalin Cazac
Mesaje: 105
Membru din: Joi Mai 22, 2014 16:54
Puncte: 0
Localitate: Brasov

Re: www.total-fishing-tackle.com

Mesaj de Catalin Cazac »

Eu am făcut comenzi recente de pe acest site. Marele avantaj e că tarifele de expediție în România sunt foarte accesibile comparativ cu alte firme care livrează către noi.

Transporturile mi-au ajuns mereu în aproximativ 7-8 zile prin UPS, la poartă. Plățile le-am făcut cu cardul și nu mi-a golit nimeni niciun cont... deocamdată :)
Bucovina Carp Baits

Oliver24
Mesaje: 28
Membru din: Vin Aug 04, 2017 1:09

Re: www.total-fishing-tackle.com

Mesaj de Oliver24 »

Mi-au venit mulinetele. Extrem de rapizi cei de la UPS și foarte profi. Pachetul era învelit cu pungă protectoare cu buline. Nu am observat lovituri sau îndoituri pe pachet. Mulinetele se prezintă excelent. Recomand Total Fishing Tackle!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”