Buna doresc sa imi cumpar 2 mulinete noi si m-am oprit la urmatoarele modele: 1.Mulineta Mitchell Armada 7000 * 4 rulmenti * Capacitate fir - 300m x 0,35 mm * Raport recuperare: 4.5:1 * Confectionata din aluminiu * Tambur de aluminiu pentru aruncari lungi "Spool Concept" * Tambur de rezerva din gra...
un amic vinde pereche de buzzbari Fox de 4 posturi exact ca cei din poza.Practic sunt noi nouti.El foloseste numai 3 bete si are buzz de 3 si astia stau degeaba.
cine e interesat pret 100 ron fix.Relatii la tel 0743351141.Rog insistati sau lasati MP sau SMS nu prea are semnal.
BRAVO ENERGY!!!
sper sa nu va ciuruiasaca africanii la CM ca ar fi mai mare rusinea!!!
Sincer Carpingii aveau mai mare experinta pentru un CM dar speram in minuni si cu voi
Hai Fire intinse si sa luati aurul !!!!!
asa este dar cred ca toate echipele din respect ptr ceilalti si ptr organizatori ar trebui sa participe fara sa faca figuratie si la celelalte doua etape.si uite iti dau alt scenariu daca prinde greenlake grila carping si carpingul grila planet iasi sau pelicanul se relanseaza campionatul? face si ...
Doresc sa imi cumpar 4 bucati Venturis V2, imi poate da cineva relatii despre aceste bete cum se comporta foarte bune bete.Am 4 bucati luate acum cativa ani pe cand le comercializa senzorul.Daca gasesti la un pret bun nu mai sta pe ganduri si iati-le,problema e ca se gasesc cam greu in Romania.Bune...