Căutarea a găsit 8 rezultate

de EUGEN DD
Joi Sep 11, 2008 23:42
Forum: Comentarii Echipament Crap
Subiect: Kevin Nash
Răspunsuri: 7
Vizualizări: 2228

Re: Kevin Nash

In curind toate produsele KEVIN NASH se pot comanda si prin firma PROFESSIONAL TACKLE. Preturile vä vor uimi. Produsele se vor livra numai la magazine de pescuit si magazine online. Contact pe : mail@carp-eugen.de asta este anunt pt revanzatori sa inteleg ,nu? Da. Pentru cei cu magazine sau magazin...
de EUGEN DD
Joi Sep 11, 2008 23:41

albinabv scrie:cat de curand ?
trece sezonul ..............skiuri de la nesh aduci?
Trebuie tu sä dai cu bätul in baltä. Smechere se deschide sezonul la copcä !!!
de EUGEN DD
Mar Sep 09, 2008 23:31

Kevin Nash

In curind toate produsele KEVIN NASH se pot comanda si prin firma PROFESSIONAL TACKLE. Preturile vä vor uimi. Produsele se vor livra numai la magazine de pescuit si magazine online. Contact pe : mail@carp-eugen.de
de EUGEN DD
Dum Mar 23, 2008 13:31
Forum: Liber la Discutii
Subiect: Figurant...
Răspunsuri: 17
Vizualizări: 5064

Eugen dd Parca ai fost sunat de Sacalu si ti s-a explicat ca el nu are nimic cu tine si ca nu el a scris de tine, ci unu Piciul.(intreabati prietenul pe C Iacob) Ti s-a mai si explicat ca ar fi frumos sa iti ceri scuze(aici pe forum),vad ca nu prea intelegi, nu te simti si jignesti pe cine nu trebu...
de EUGEN DD
Lun Feb 25, 2008 23:27

[quote="Vladut Mateianu"]Salut Eugen, nu merita atentie acest shacal al apelor, am fost si noi avertizati de ce ii poate pielea..... Nu-l baga in seama, ca de aceea sufera cel mai mult .Ca are bani si tot nu are prietemi... Numai bine si fir intins pe noile lacuri pe care le vei explora ! :wink: [/q...
de EUGEN DD
Lun Feb 25, 2008 20:28

Salut Eugene. Nu te mai necaji degeaba. Bunä nea Cornele.Nu m-as supära dacä m-ar critica pe drept dar pinä a m-ä jigni este un drum ceva mai lung.S-au mäcar de ne-am cunoaste mai bine ca sä isi permitä sä vorbeascä asa.Respect si astept respect si de la altii.Oricum acum la inceput de sezon iti ur...
de EUGEN DD
Lun Feb 25, 2008 11:02

Cristi,dacä ajunge pe la Haromfa,spunei sä intrebe pe "Palinca" care romän a fost acolo prima oarä acolo.Nu cä mä laud dar eu am fost primul.De la el am si luat un ciine (il chemä Mogli),pe care il are acum cumnata mea.Un om de milioane.Asta ca sä vadä "talentul opärit" cä sint inaintea lui cu un pa...
de EUGEN DD
Lun Feb 25, 2008 4:13

Figurant...

Sä traiti bine....bine-inteles daca te lasa altii !! Cu toate cä eu nu prea apar pe forum,aflu de la prieteni cä sint persoane care nu au loc de mine.Pentru cei ce nu mä cunosc sint Eugen de la firma Prologic,cum spun unii:piticu.Am si eu o intrebare pentru domnul VIDA IOAN (vizitatoru).De cint iti ...

Mergeți la căutare avansată