"semnal unic catre statie pentru a nu exista interferente cu alti avertizori.". Asta nu ne iese.... Suntem 3 " interferati". Avertizorii au semnal unic, dar depinde cate statii sunt setate sa ii receptioneze. Daca se apasa butonul de pe spatele statiei, atunci aceasta retine si primul avertizor pe ...
Partida asta am compromis-o, insa sper sa gasim o rezolvare pana la urmatoarea. Nu de alta, insa n-as vrea sa schimb nici avertizorii si nici colegii de pescuit
Suntem 3 pescari pe balta cu avertizori Hakuyo 2014, pe o distanta de maxim 200 m. Coincidenta sau nu, insa ne miscam cu totii in aceeasi frecventa. Poate s-a mai spus pe forum, insa pe telefon e scrisul cam mic( si noaptea a fost lunga). Va rog sa-mi spuneti cum sa fac sa nu mai aud avertizorii vec...
negutescu & co din Slobozia, neseriosi! Ne-am inteles pentru un cort Trakker Armo MK3, am stabilit pretul si detaliile de livrare, apoi m-a pasat la un prieten (proprietarul de fapt) care m-a mintit zilnic timp de o saptamana ca-l livreaza. Azi mi-a transmis ca nu mai e valabil anuntul, probabil l-...
Cort spatios, pentru 2 pescari - intra 2 paturi si bagaje! Lungime: 310cm, Adancime: 280cm, Inaltime: 140-160cm Material: 210 D PU 5000mm HH Este destinat pescuitului in conditii extreme, cu o rezistenta extraordinara la intemperii. Timpul de montaj de maxim 5 minute il recomanda si pescarilor mai p...