auzi la luchy tupeu sau....prostie sa i le dau lui ca imi da 3 shimano tribal carp si un gest de caritate din partea mea , vazand ca nu ii raspund el insista ,,da era vorba ca mi le dai mie . prietene dai drumu la munca
am primit o gramada de mesaje, sunt in tratative betele pana maine la ora doua, astazi i'am trimis pozele pe wattsup la omul cae le vrea si s'a amanat pe maine ca are pe cineva la roma ca sa le vada....dac ii convine betele pleaca catre baia mare prin atlasib ,intr'o cutie rigida . revin maine cu de...
sunt cumparate anul acesta in mai, am si bonul fiscal. lasati pm cei interesati, lansetele sunt in italia unde ma aflu si eu, motivul vanzarii este ca pescuiesc numai plantat si nu vad rostul cu asemenea lansete, asa ca mi'am luat altele mai moi (2,75). pret 1100e usor negociabil, ma puteti contacta...
blancul century fbs masoara aproape 14 mm deasupra manerului, la fel cat masoari si cel al harrison acurix.....m'am decis, harrison acurix 12, 2,75 lbs. sa vedem acum unde le gasesc, pompiliu de la bf a spus ca 3 bls e mai degraba rapida si parerea lui este ca pentru pecuit plantat e ok 2,75 lbs. mu...
am masurat azi blancul century fbs model 3,5 lbs masoara deasupra manerului, cotorului 11 mm si cantareste 391 g model 13 picioare ,cei de la big fish au cantarit-o deoarece in magazinul unde am masurat-o eu aveau un cantar dinala pentu boilies si nu era chiar exact