Căutarea a găsit 4 rezultate

de cristi35
Mar Iun 09, 2015 18:10
Forum: Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap
Subiect: canalul 5
Răspunsuri: 10
Vizualizări: 5939

Re: canalul 5

da Kelu despre acel canal vorbim dar anul tresut (sau cel putin eu) nu am prins nici un caras..si despre crap(ciortan) am spus unul singur pe zi. e greu sa iti vina crapul la telescopica..nu se putea momii locul ,curentul e foarte mare langa stavilar, si chiar daca momeai te umpleai (nu ca nu ar fii...
de cristi35
Mar Iun 09, 2015 17:38

Vladut iti garantez ca nu se braconeaza si nu se curenteaza nimic acolo. ecologisti trec la fiecare 30- 40 min si nimic nu le scapa...daca esti in regula nu are nimeni treaba cu tine. oricum este o zona de vis, unde pelicani mai ca iti maninca din mana.
de cristi35
Mar Iun 09, 2015 17:35

colegi pescari ..stiu ca a fost inchis canalul timo de 7-8 ani..dar de anul trecut (cred) s-a dat drumul la pescuit, cu permisul de rigoare si fara a face galagie si mizerie (ceea ce m-i se pare normal intr-o tara care se vrea a fii civilizata), nu ai voie sa te atingi de un fir de trestie sau iarba...
de cristi35
Sâm Iun 06, 2015 17:42

canalul 5

salut prieteni pescari, deschid acest topic deoarece as avea nevoie de cateva informatii in legatura cu pescuitul crapului pe canalul 5. intentionez ca luna viitoare sa merg intr-o minivacanta pe acest canal despre care nu stiu mare lucru si daca cineva a fost acolo ma intereseaza un loc de pescuit ...

Mergeți la căutare avansată