Căutarea a găsit 16 rezultate

de Praf
Vin Sep 11, 2015 9:31
Forum: Discutii Generale despre Pescuit
Subiect: Pescuit Crap intrebari
Răspunsuri: 39
Vizualizări: 6347

Re: Pescuit Crap intrebari

Si a venit si prima captura.
Un crap de 4.5 kg la porumb de consum.
Oricum a fost un dril frumos...pana langa mal cand a inceput scandalul, dar finalizat bine.
La boilies nu a vrut deloc, oricum o sa mai incerc poate reusesc sa ii invat sa manance si bile.
de Praf
Vin Sep 04, 2015 11:32

stoican_mihail multumesc mult o sa tin cont de parerea ta
de Praf
Joi Sep 03, 2015 14:46

gor965 poate sunt eu mai prost da nu am vazut buturuga sau alt obiect sa imi dea soc asa tare ....in fine Se poate inchide acest topic ca deja o dam in contradicții stupide si in teoria conspirației. Nu sunt genul care sa discut doar din plictiseala sau lipsa de ocupație am intrat aici doar pentru s...
de Praf
Joi Sep 03, 2015 11:03

Eu stiu ce am vazut si nu are rost sa incep sa ma contrazic pentru ca nu am facut poze si imi pare extrem de rau. Nu cred ca asta face subiectul acestei discutii. Ideea acestui subiect e simplu pescuiesc pe o balta cu mult peste si nu resusec nici o captura mai rasarita. Nu mai stiu daca am scris sa...
de Praf
Mie Sep 02, 2015 23:07

Dan it mulțumesc de sfaturi. Balta este privata dar nu este deschisa pescuitului. Acum câțiva ani era deschisa dar din cauza braconajului si a mizeriei lasate in urma de anumiti pescari sa decis sa o inchida. Legat de densitate sunt 100% convins ca exista peste foarte mult peste în balta. Nu cred ca...
de Praf
Mie Sep 02, 2015 13:10

Matias asta intentionez sa fac ... am tot sondat cu markerul si su am gasit nici un substrat tare. O sa incerc cu barca poate reusesc sa gasesc un prag . O sa vad daca merge si cu bile mai mici desi am pescuit cu pop-upuri de de 15 de la dinamite. O sa incerc cu bile de 10 am cu aroma de banane de l...
de Praf
Mie Sep 02, 2015 8:58

Sunt constient de cateva lucruri care as putea spune ca sunt dezavantaje cum ar fi: -balta nu este deschisa pescuitului iar pestele nu e obisnuit sa manance porumb,boilies....desi carasul mananca frenetic. -mult namol si nu gasesc un loc fara chiar daca balta este mare Probabil duminica o sa fac o n...
de Praf
Mie Sep 02, 2015 8:49

@ritesco acum vreo 2 ani am prins crap la boilies cu aroma carnat . @pescuitcrap prin iunie la o partida de pescuit am intalnit un prieten pe balta care pe la ora 17 a prins un crap de 31kg. Anul trecut prin octombrie pe un stand langa mine am vazut in decursul a 8 ore 5 crapi peste 10 kg prinsi la ...
de Praf
Mar Sep 01, 2015 15:13

La Sacel a mers bine pe 6 cu bile de la senzor.
Acum merg pe alta balta.
de Praf
Mar Sep 01, 2015 11:28

Luand in calcul sfaturile voastre o sa incerc sa prenadesc cu 2 zile inainte (nu am timp mai mult) 2 zone de pe balta. Una o sa dau boilies si una porumb dupa care o sa testez ambele. Recomandatimi si mine boilies care voi le folositi in mod constant sau daca aveti ceva preferate. Eu am folosit boil...

Mergeți la căutare avansată