Căutarea a găsit 4 rezultate

de kalman
Sâm Mar 05, 2016 23:29
Forum: Discutii Generale despre Pescuit
Subiect: Caut pescari romani in München
Răspunsuri: 0
Vizualizări: 860

Caut pescari romani in München

Salutare, de curand am terminat cursul pentru permisul de pescut in Bayern, mai exact in München . În speranta ca mai sunt pescari romani cu permis de pescuit in zona caut colegi de mers la pescuit, ca stim cu totii ca in echipa e mai bine. Astept raspunsuri sau de ce nu si intrebari :)
de kalman
Mar Mar 01, 2016 19:43
Forum: Comentarii Echipament Crap
Subiect: Fox Warrior S sau Mad D Feeder ?
Răspunsuri: 7
Vizualizări: 1445

Re: Fox Warrior S sau Mad D Feeder ?

Multumesc mult pentru raspunsurile primite. Am hotarat sa raman la Fox Warrior S 3lb, prefer totusi din 3 segmenti lanseta ... din cauza ca e mai usor la transport, sper sa nu regret. Dar la multineta inca nu sunt sigur... A mai avut cineva problema lui DumiD cu Okuma Powerliner PL-860 Baitfeeder ? ...
de kalman
Mar Mar 01, 2016 13:32

Re: Fox Warrior S sau Mad D Feeder ?

In cea ce priveste mulineta, prefer una cu baitrunner fara modificari. In cea ce priveste lanseta... poate m-am documentat prea mult si am citit prea multe pareri pe forumuri.. am inteles ca cele cu actiune semi-parabolica sunt mai "bune pentru toate" adica si drillul mai placut si lansare decenta. ...
de kalman
Lun Feb 29, 2016 19:40

Fox Warrior S sau Mad D Feeder ?

Salutare, sunt in cautarea primului meu set de crap si nu ar stica o parere de la cei care stiu mai bine decat mine :) , dilema e ca nu stiu care lanseta sa o aleg Fox Warrior S 12ft 3lb sau DAM Mad D-Fender II 3,60 m 3lbs. O mulineta super laudata la bugetul meu consider sa fie Okuma Powerliner PL-...

Mergeți la căutare avansată