Căutarea a găsit 4 rezultate

de lancelot
Lun Mar 28, 2016 16:33
Forum: ARHIVA FORUM
Subiect: as dori sa achizitionez...
Răspunsuri: 24
Vizualizări: 3851

Re: as dori sa achizitionez...

nu stiam ca pentru niste lansete trebuie sa citez din nietzche( se citeste nice) sau kahn. care sunteti draguti sa ma ajutati in problema mea va multumesc anticipat,care nu...nu si atat. daca are cineva la vanzare "sculele" mai sus pomenite ok,vorbim. imi cer scuze daca nu vin cu detalii tehnice pro...
de lancelot
Lun Mar 28, 2016 15:56

balta bugeac,ostrov,constanta. Nu am pretentii de competitie. ceva cu care sa practic un pescuit corect.daca mi s-ar face mai multe oferte as avea de unde sa aleg.va multumesc si ma iertati daca va dau batai de cap.
de lancelot
Lun Mar 28, 2016 14:49

probabil faceti referire mai mult la cele nash care sunt (din cate am vazut) ceva mai piperate. Nash pursuite(3.90m,3.50-3.75 lbs) mi-ar fi la indemana. mtx14(3.9m,3.75 lbs) am vazut ca variaza ca pret,depinde de unde le iau.m-ar interesa in special aceste tipuri.Intrebarea e una fireasca,dar stiti ...
de lancelot
Lun Mar 28, 2016 12:07

as dori sa achizitionez...

as dori sa achizitionez doua mtx 14, 3.9m si doua nash. sunt incepator in ale pescuitului,pescuiesc de placere si as vrea sa imi perfectionez stilul de pescuit.Am incercat sa ma documentez pe diverse forum-uri insa m-a luat durerea de cap.Acolo posteaza pescari care chiar inteleg fenomenul,eu mai am...

Mergeți la căutare avansată