calcane..sarac esti tu saracia dracu :wink: val..ce-i lasati frate pe toti saracii sa faca reclama la... :roll: Cand ai sa mai cresti,chiar daca acum esti bucuros ca stii ,insfarsit, sa pui literele una langa alta (cum le pui e alta poveste...) ai sa vezi ca oamenii mari vorbesc si se comporta altf...
Cu toate ca avem si noi la magazin, nici eu nu l-as recomanda. N-are nici un efect, doar ca bazaitul ala strident il scoate din sarite pe pescar si omoara de nervi tot ce prinde, inclusiv tantarii ! :wink: 1. Ca sa intelegi : Aparatul NU PERMITE APROPIEREA DE OM , A FEMELELOR DE TANTAR. FEMELELE SU...
Baieti am gasit eu pe www.anunturi.neogen.ro...aparat contra tantzarilor...la rubrica electronice...cautati si vedeti :wink: RUBRICA : SA MAI SI RADEM sau ...PTR. CE SA DAM CU VAR ?! sau FETITE DULCI C-AN BUCURESTI ... Baieti si fete , am gasit eu pe www....., la rubrica ptr. incepatori si naivi, u...
Adevarata proba se face in delta, pe langa Bucuresti e bun si Autanul, nu ai probleme. A fost cineva sa-l incerce acolo ? Fa un calcul simplu : cat te costa si cat te tine Autanul, comparativ cu acest aparat, care cu numai o baterie R6 x 1,5 V relativ ieftina, functioneaza NON STOP 3 LUNI, 24 h din...
Super aparat - am luat 2 bucati inainte de concurs si nu am avut nici o treaba cu tintzari ! Nu stiu acum pe arsita mare si la stuf daca merg grozav dar la vremea asta si-a facut treaba extraordinar . Multumesc ptr. confirmarea pe FORUM a eficientei APARATELOR ANTITANTARI INDIVIDUALE. Pe 11 si 12.0...
Revin cu precizari : tastati www.crap.ro. Apoi in dreapta sus la ,,CAUTA" tasteaza in chenar,,solutii contra tantarilor", da clik pe CAUTA. Pe pagina care apare, prima pozitie este ,,Metode antitantari" pe care dai clik si problema se rezolva.
Va rog sa-mi permiteti sa va recomand opinia unei persoane, cred, cu state vechi de pescar (nu am avut placerea sa-l cunosc), iar dupa modul in care prezinta problema, cu solide cunostinte in domeniul accesoriilor ptr. pescuit, in speta protectia impotriva tantarilor. Cu permisiunea administratorul...
- E INDIVIDUAL ( EFICIENTA : 2 M ) - E PE ULTRASUNETE ( SCAPATI DE CHIMICALE , FUM SI ALERGII !! ) - E CAT O BRICHETA ; - E DE FIRMA ; - E ROBUST ; - CU 1 BATERIE ,obisnuita, R6 DE 1,5 V (nu chiar de 2.000 lei...gata expirate !) POATE FUNCTIONA NON-STOP APROX. 3 (TREI ) LUNI - ARE CLAPETA DE PRINDER...