Căutarea a găsit 5 rezultate

de Ultimul
Sâm Ian 28, 2023 8:24
Forum: Comentarii Echipament Crap
Subiect: Sfat lanseta crap...
Răspunsuri: 8
Vizualizări: 1394

Re: Sfat lanseta crap...

Tx5 am mai citit si eu ca ar fi faine dar nu stiu daca le-as putea incarca eu plus ca momentan depasesc posibilitatile mele. Daca le voi putea testa si-mi plac, le iau iarna viitoare, ca din aprilie pana-n noiembrie nu cumpar nimic, banii alocati se duc exclusiv pe iesirile la pescuit. Nu vreau sa s...
de Ultimul
Vin Ian 27, 2023 16:38

Mulțumesc! Da, aruncarile despre care vorbesc sunt cu momitor si montura/ elicopter cu plumb si bila de 24. Mi-e putin teama de lansetele rapide, am impresia ca nu incarc bine nici custom b de 3,90, parca nu aud "sfichiuiala" aia specifica aruncarilor bine incarcate. Dar o sa iau in calcul si betele...
de Ultimul
Vin Ian 27, 2023 14:04

Cu mulinetele stau bine, am un set de okuma cb 60 pe care vreau da-l dau, ajungeam cam la 100m, okuma new distance 60 2 buc arunc 120 m si mai am un aerlex de 10000 cu care reusesc aruncari intre cb si distance. Iarna asta am reusit sa-mi achiziționez un set de ultegra xte 14000 pe care nu am reusit...
de Ultimul
Vin Ian 27, 2023 13:12

Da, perfect de acord, insa la cate lansete sunt...mai mult de 3-4-5 modele nu as putea incerca. Cateva sugestii sau tipul lor.. caracteristicele care ar trebui sa le iau in vedere...mai sunteti pescari care au fost in situatia mea? Voi ce ati facut?
de Ultimul
Vin Ian 27, 2023 10:13

Sfat lanseta crap...

Bună ziua! Pentru ca omul gospodar face vara sanie si iarna cumpara lansete, de ceva timp tot urmaresc forumurie, emisiunile despre echipamentele de crap pentru ca as dori sa-mi mai achiziționez un set de lansete. Momentan am okuma cb 3.90 3,5 lbs cu care reusesc aruncari de 110-120 m. Tehnica mea d...

Mergeți la căutare avansată