Căutarea a găsit 11 rezultate

de negru_co
Mar Dec 23, 2008 11:54
Forum: Comentarii Echipament Crap
Subiect: Fox Horizon Pod 4 rod
Răspunsuri: 2
Vizualizări: 1345

Fox Horizon Pod 4 rod

Vrea sa achizitionez un rodpod de 4 posturi si mi s'au oprit ochii pe Fox Horizon Pod 4 rod.Va rog sa ma ajutati cu ceva pareri si eventual sa'mi propuneti altceva in categoria asta de pret.Astept postarile voastre......pot posta si "mogulii", nu trebuie sa se rusineze :D
de negru_co
Mar Oct 17, 2006 9:46
Forum: Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap
Subiect: Porumb cu atractanti
Răspunsuri: 44
Vizualizări: 17081

Va multzumesc la toti pentru raspunsurile date, am notat retetele, acum mai ramane partea cu practica... :D
de negru_co
Lun Oct 16, 2006 11:14

A nu se intzelege ca ceilalti nu sunt avizati sa imi raspunda, sau ca nu conteaza parerea lor, - BA DIN CONTRA !!!, dar sunt mai mult decat curios sa aflu' modul de preparare al porumbului si atractantii folositi de catre Vladut.
de negru_co
Lun Oct 16, 2006 11:10

cu "o ultima sperantza in suflet' il rog si pe vladutz sa isi dea cu parerea despre subiectul din acest topic....
de negru_co
Lun Oct 16, 2006 9:03

@legio1083 nu te aprinde tata si zi'mi mie cum iti prepari porumbul si daca folosesti atractanti, care sunt aia?.....oricum, am observat ca oricare ar fi topicul, in scurt timp se ajunge sa se discute despre " reproducerea la albine si viatza de cuplu in musuroaiele de furnici...."....parerea mea......
de negru_co
Mie Sep 27, 2006 14:15
Forum: Comentarii Echipament Crap
Subiect: Fire
Răspunsuri: 68
Vizualizări: 19677

@Vali Vesa

Mersi de raspuns!
Pe baltile pe care dau eu 0,40 e un fel de "cablu coaxial" :lol: , iar eu eram curios mai mult de firul Pro Carp ( o gama de mono mai noi de la Trabucco ), dar se pare ca in zona Bucuresti nu sunt prea populare ( logic, tinand cont si de gama de produse existenta...)
de negru_co
Mie Sep 27, 2006 14:05

@andrei vladeanu
sincer mersi de raspuns
Pt d-l Vladut mateianu:
Poate aveti rabdare si cu mine si imi dati ceva sfaturi, pentru ca stiu ca d-voastra pescuiti si la porumb :wink:
de negru_co
Mie Sep 27, 2006 14:01

Specific faptul ca pescuisec mult la porumb si pentru faptul ca partidele mele de pescuit sunt de scurta durata, iar porumbul mi se pare o momeala de atractie rapida, mai moca ca pret... :lol:
A..am uitat sa o bag pe aia " il folosesc datorita rezultatelor avute..." :P
:lol: :lol: :lol:
de negru_co
Mie Sep 27, 2006 13:57

il lasi la inmuiat, pe urma il fierbi pana cand boabele incep sa se sparga. scurgi apa, il pui in galeti cu capac si apoi adaugi substantele. din cand in cand mai agiti galeata. Domnule Andrei Vladeanu te rog fi mai clar ( ca pentru "plebea" )adaog substantele, dar ce substante?....D-voastra ce fol...
de negru_co
Mie Sep 27, 2006 12:55

Porumb cu atractanti

Ziceti si mie ce atractanti folositi la porumb, in ce cantitate si cand in introduceti in nada....innainte de fierbere sau cand ati pus porumbul la fermentat. Adica cu alte cuvinte dati'mi retete de preparare ale porumbului cu tot felul de arome, care credeti voi ca sun mai bune, atat pentru rauri m...

Mergeți la căutare avansată