Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Iulianspataru scrie:George-Alexandru scrie:Gaura conului trebuie calibrata in functie si de mix,sunt diferente intre dimensiunea pt solubile fata de cele tari,la unele mixuri mai mult sau mai putin fata de altele.In functie de ingredientele din mix,la bilele tari in special carnatul isi mareste volumul dupa ce iese din con.
Folosesc un mix pentru bile solubile cu lapte de porumb. Ce diametru ar trebui sa folosesc la con? Am taiat un con de la 16 mm pana la 24 si ton nu am reusit. Ies ovale sau cu gaura la mijloc.
Masa este pt. 20 mm. Am incercat sa fac carnatii la masa , cu mana la fel ...
O sa mai incerc sper sa reusesc.
Daca sunteti amabil as vrea sa va trimit 2-3 poze cu bilele sa imi dati un sfat.
Multumesc
ionescu marian m scrie:Iulianspataru scrie:George-Alexandru scrie:Gaura conului trebuie calibrata in functie si de mix,sunt diferente intre dimensiunea pt solubile fata de cele tari,la unele mixuri mai mult sau mai putin fata de altele.In functie de ingredientele din mix,la bilele tari in special carnatul isi mareste volumul dupa ce iese din con.
Folosesc un mix pentru bile solubile cu lapte de porumb. Ce diametru ar trebui sa folosesc la con? Am taiat un con de la 16 mm pana la 24 si ton nu am reusit. Ies ovale sau cu gaura la mijloc.
Masa este pt. 20 mm. Am incercat sa fac carnatii la masa , cu mana la fel ...
O sa mai incerc sper sa reusesc.
Daca sunteti amabil as vrea sa va trimit 2-3 poze cu bilele sa imi dati un sfat.
Multumesc
ai folosit wpc in mix ????
sau ai prea multe seminte in mix...
ionescu marian m scrie:este mix consacrat sau facut de tine....ca este important acest aspect??
Iulianspataru scrie:ionescu marian m scrie:este mix consacrat sau facut de tine....ca este important acest aspect??
este un mix de 5 kg Milk B+, la care am mai adaugat eu o cate ceva adica
0 punga malai
o punga gris 0.5 kg
o punga faina peste
o punga ttx
toate cernute bine foarte fin. a rezultat cam 7-8 kg mix.
La preparare am folosit lapte de porum, lichid nutritiv, aroma diluate cu apa, si putin ulei.
George-Alexandru scrie:Pune poze sa vedem.
ps,
de la cine este mixul?
Este vorba de un mix de la Carp Zone,nu inteleg care a fost motivul pt care ai mai adaugat alte ingrediente!?Mixurile producatorilor sunt gata facuta fara a mai fi nevoie sa adaugi alte ingrediente,mai ales daca nu ai experienta si cunostinte despre ingrediente.Iulianspataru scrie:George-Alexandru scrie:Pune poze sa vedem.
ps,
de la cine este mixul?
Nu reusesc sa pun poze, sunt nou pe aici si nu prea ma descurc imi spune ca dimensiunea imaginii nu poate fi determinata.
Mixul se numeste carp enemy milk b+