Ba da. Dar iti recomand sa adaugi si betaina....si poate si GLm daca tot vrei calitate !clabuc scrie:WPC banuiesc pentru proteine nu ? , ca de legat se leaga din sirop. daca adaug robin red nu ii creste atractia ?
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Ba da. Dar iti recomand sa adaugi si betaina....si poate si GLm daca tot vrei calitate !clabuc scrie:WPC banuiesc pentru proteine nu ? , ca de legat se leaga din sirop. daca adaug robin red nu ii creste atractia ?
pai vad ca tu sti cel mai bine raspunsul la intrebarea initiala...ma intreb daca ai vrut sa testezi userii sau sa faci putin misto...in al doilea caz, postarea lui shimano pare cea mai adecvataclabuc scrie:conserva de bonduelle inclusiv zeama e super , am mai folosit in varianta : mamaliga 70%+ amix fructe30% + bonduelle si a mers f bine. de fapt cu combinatia asta am avut cele mai bune rezultate.
acum daca vorbim de culoare trebuie stabilit concret si ce amix sa folosesc. Amix simplu - galben , amix fructe - portocaliu, amix scoica - nu stiu . Si intr-adevar am obs ca pe baltile pescuite mult la mamaliga, culoarea galbena are rez mai bune deci probabil tu te referi la cel simplu.
Vladut Mateianu scrie:Pai crezi ca Serbu stie ?