TTX sau pesmet pe care ti-l procuri singur. Aduni resturile de paine ce-ti raman, le pui la uscat intr-o cutie de carton pe balcon, cand s-au uscat le macini prin masina de tocat carne.
grija mare cu "prafaraia" ca aduna ciprinida mica si stai mai mult cu montura pe mal decat in apa...eu folosesc de obicei mamaliga bine fiarta ca e ceva mai selectiva dar daca vreau doar calitate folosesc pamant direct de la fata locului.
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.
Da Eugen, dar eu prefer sa se desfaca repede bulgarele de nada ajuns pe substrat sau, si mai bine, la pleoscaitul in apa, sa ramana doar semintele, spartura, peletele si bilele sfaramate pe fund, faina disparand in masa apei, atunci cand vine pestele sa aiba cat mai mare suprafata nadita si sa stea cat mai mult timp pe zona respectiva. Daca s-ar desface mai greu atunci as avea cateva puncte nadite, exact unde au cazut bulgarii respectivi, cam mare riscul ca sa se termine repede nada cand apare un card de teni sau crapi in zona, o situatie destul de des intalnita pe un carpodrom gen Sacosul Turcesc cand ai o activitate frenetica o ora sau nici atat si muscaturile inceteaza brusc, asa cum au si inceput, semn ca au plecat in alta parte, patul tau de nada fiind gol.
Reusesti asta cu bulgare facut cu mamaliga fiarta? Super, probabil eu folosesc prea putine boabe si prea multe pelete iar bulgarele se desface mai greu, chiar si momitorul, cand folosesc mamaliga, il scot dupa o ora inca incarcat ...