cea din foto. 3 cred ca e de pe ultimele canale ale mesei unde frecarea nu a avut aceasi forta ca si pe centru si de aceea a ramas tip dumble. daca ungi excesiv masa, nu au sa se ruleze chiar daca tai perfect conul si au sa iasa ca niste perinite viva cu colturi, dar nu-i bai ca-s bune la curenti mari. incearca cu alt con. eu la un fishmeal cu aproape 600 faina de peste a trebuit sa las conul undeva aproape de 19 (nu am ajuns la el) sa iasa perfecte la masa de 20.
poza 1 si 2 carnati prea grosi, de regula iasa cu gauri in mijloc, poz 3 carnati prea subtiri, in cazul asta daca nu ai schimbat compozitia si te-ai jucat doar cu dimensiunea conului atunci ti-au iesit prea subtiri carnatii si iasa cu dunga pe mijloc.
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein