Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Bine ca n-ai uitat ca altfel faina de soia se umfla ca toti draciinit_matias scrie:Pentru inceput eu zic sa lasi retetele asa cum sunt, iar daca vrei sa vi cu un aport ar trebui sa fie unul nutritiv, gen betaina / glm. Acum depinde de tine, daca vrei sa strici mixul respective.
PS Era sa uit, toate ingredientepe postate de tine sunt ingrediente de volum, daca tot ai face asa ceva, cauta sa pui si ceva nutritiv.
Da faci o foarte mare greseala ( pe care dealtfel o fac multi dar nu prea recunosc)osc1or scrie:in iarna asta incep si eu sa rulez boilesuri
fac o greseala mare daca pe langa un kg de mix gata preparat de catre orice producator (senzor, carping, DB, CC More etc...) il mai "indoiesc" cu alte ingrediente?
concret:
1kg mix the source
400g gris
350g nectarblend
250g faina soia
Fac o greseala? sau este o practia des intalnita?
Nu faci nicio greseala, chiar iti recomand sa "lungesti" mixul daca nu participi la competitii de lunga durata.... Apropo, nu merge chiar la toate mixurile, unele mixuri "de top" sunt deja "lungite" din fabrica !osc1or scrie:in iarna asta incep si eu sa rulez boilesuri
fac o greseala mare daca pe langa un kg de mix gata preparat de catre orice producator (senzor, carping, DB, CC More etc...) il mai "indoiesc" cu alte ingrediente?
concret:
1kg mix the source
400g gris
350g nectarblend
250g faina soia
Fac o greseala? sau este o practia des intalnita?
Sunt foarte curios care sunt acele mixuri de top lungite.Vladut Mateianu scrie:osc1or scrie: Nu faci nicio greseala, chiar iti recomand sa "lungesti" mixul daca nu participi la competitii de lunga durata.... Apropo, nu merge chiar la toate mixurile, unele mixuri "de top" sunt deja "lungite" din fabrica !
Clar la producatorii din Anglia se refera Vladut- a zis ca sunt lungite din "fabrica" si cum la noi nu exista nici o fabrica...claudiue scrie:@ Alin - în mod sigur mix -urile din Anglia... ce draq, ştiu aia sa facă bile? Noroc cu producatorii autohtoni care respectă retetele, bagă ingrediente proaspete şi cer şi un preţ mic!
Sent using Tapatalk