Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Salut eu iti recomand o bila foarte buna atat pt crap dar si pt amuri ART BAIT ,ART ENIGMA de la Dorin Farcas no sa fi dezamagitChira scrie:Vreau sa prind crapi. Am destule poze cu amuri:))
Pai pune niste poze cu ce ai prins tu cu Art Bait si o sa te cred.anton amalia scrie:Salut eu iti recomand o bila foarte buna atat pt crap dar si pt amuri ART BAIT ,ART ENIGMA de la Dorin Farcas no sa fi dezamagitChira scrie:Vreau sa prind crapi. Am destule poze cu amuri:))
Salut, de curiozitate, arome sau dip-uri, de usturoi, lucerna, trifoi sau papura, de la ce producatori ai folosit si cat de mult timp le-ai tinut(pastrat), au apucat sa ia mirod de rânced? Caut ceva care sa poata fi pastrat si mai mult de 1 an, dar, fara sa răncezeasca. Multumesc!ovideli scrie:1. 50% porumb, 30% uruiala, 20% canepa prajitaChira scrie:vreau si eu o parere despre nada care urmeaza sa o folosesc.
Pentru inceput am fiert separat porumb,grau ,orzoaica si naut pe care o sa le combin pe balta. Peste ele o sa mai adaug si ceva peleti de marimi si arome diferite si ceva uruiala de cereale amestecata cu canepa prajita si macinata grosier.
Intrebarea 1: cum sa le proportionez ?
Intrebarea 2: e bine daca pun peste ele csl si aditiv de betaina?
Am facut ceva boilisuri dupa retetele de la senzor(si tari si solubile si fishmeal si birdfood si 50 50) si am mai cumparat vre-o 2 kg de boilisuri de la benzar dealea ieftine(in caz ca raman fara sa am o acoperire) Astea o sa le dau din cobra pe parcursul partidei.
Intrebarea 3: sa fie oare o problema daca amestec mai multe arome de boilisuri ?(5 mai exact)
2. doar atat?, CSL si betaina, eu as pune si o aroma cu usturoi sau/si lucerna, trifoi, sau papura daca gasesti?
3. doar 5?; poti sa pui si 100 importanta este si culoarea boiliesului (eu as pune boilies galben ca porumbul)