Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
cornelserbu scrie:@ laurentiu
1. aia cu desfiintarea era o figura de stil m-am prins
2. tot ce ai postat despre porumb, amidon, glucoza, etc, stiam stiam bre ca sti...te-am citat pe matale in sensul"bate saua sa priceapa iapa" ...in special ...catarul ala de afirma ca isi pirde proprietatile porumbul uscat daca il fierbi
3. eu ii dau pestelui ce mananca, nu ce scrie la carte pai mie mi-e lene sa-mi fac ptr mine de mancare....mai da-l reaq porumb la conserva nu-i mai place...
4. la darvari prindeam crap nadind numai cu porumb uscat acum vre-o 10 ani, acum, asa cum ti-am spus mai sus ii dau exact ce vrea.acu 10 ani pe darvari pescuiam la pufuleti verzi cu aroma de usturoi...dar punaem doar la carlig nu nadeam cu ei si prindeam novac...oricum novacii mei erau mai mari decat crapii matale
5. nu sunt de acord ca locul te face pescar...pescar te face experienta, locul e important in concursuri unde are o pondere de peste 75% pentru a iesi printre primii...iti pot da zeci de exemple pe care o sa le iei drept exceptii, cand pescari, buni de altfel, au facut praf niste locuri recunoscute ca f. bunebine..sa cadem la pace: locul+experienta degeaba ai loc daca nu ai experienta ...si degeaba ai experienta daca nu ai loc
6. cateodata, dar foarte rar, deci se pot considera exceptii, se intampla ca nada sa faca diferenta...balti nadite intensiv cu un singur tip de nada...probabil folosind acea nada intr-un concurs... sa faca diferenta
Era vorba de punctul Gpista bv scrie:Pai dincolo de litera G este irelevant.
bine-ntelesdoru_croc scrie:Era vorba de punctul G
mai bine il fierbi ca atare doar cu putina sare..."diversele mosmoade" ar fi mai indicat sa le pui pe urma...cand il pui din nou la inmuiat inainte de folosire ...oricum nu inteleg de ce il mai deshidratezi....ma gandesc ca nu-l pregatesti de acum ptr la primavara...petre iulian scrie:Ihaa ,ihaaa
Marine , daca fierb porumbul cu diverse mosmonde si-l pun iar la uscat este ok ? .Inainte sa/l folosesc il pun la in`muiat