Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
yoo.marius scrie:Am si eu o mica intrebare? Cum am putea sa scapam de somn pe o balta unde este destul de mult si unde pesti mananca foarte bine la nadele cu faina de peste, chiar bogate destul de mult cu faina de peste? Stiu eu de ceva de picant sau ceva de genul, dar nu sunt asa de sigur. Problema e ca pescuiesti 24 sau chiar 36 de ore prinzi foarte bine dupa care mai intra insa mai rar si peste patul de nada. la unele partide am patit ca la recuperare dintr-o data sa ramana montura blocata , dupa care se misca foarte foarte putin si atat, la o fortare mai mare se dezgata si scapa completa, dupa stiinta mea numai somn poate fi.Intrebarea mea este cum sa fac sa nu mai vina ? Daca ma puteti ajuta? va multumesc!!!
eu ma refeream la cel pitic......cred ca despre el era vorba....zander scrie:discutia este depre somnul european sau despre somnul pitic?
Piticu' asta nu cred ca putea sa intepeneasca montura....yoo.marius scrie:la unele partide am patit ca la recuperare dintr-o data sa ramana montura blocata , dupa care se misca foarte foarte putin si atat, la o fortare mai mare se dezgata si scapa completa, dupa stiinta mea numai somn poate fi.