buna

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
bobalex76
Puncte: 0

buna

Mesaj de bobalex76 »

O intrebare care,cred ca macina pe multi pescari. Ce am putea face sau cum sa procedam legal cu administratorii sau paznicii lacurilor care dau drumul la apa cand sunt mai multi sau mai putini pescari pe acele lacuri. De exemplu prin preajma Clujlui,aceste practici sunt des intalnite,pe lacurile Campenesti,Martinesti,Suat,mai ales in zilele de week. De exemplu in acest week,de vineri pana luni seara am prins doar un crap...nimeni de pe lac nu a avut o trasatura,dar sa nu va plictisesc cu acest amanunt,revin la intrebarea mea:CE TREBUIE SA FACEM CU ADMINISTRATORII LACURILOR CARE DAU DRUMUL LA APA CAND ESTI LA PESCUI?
P.S. aaaaa,ei au scuza ca trebuie sa se faca circuitul sau acela este surplusul....

doru_croc
pescar de competitie

Re: buna

Mesaj de doru_croc »

bobalex76 scrie:CE TREBUIE SA FACEM CU ADMINISTRATORII LACURILOR CARE DAU DRUMUL LA APA CAND ESTI LA PESCUI?.
Ne mutam pe alta balta si cand vor vedea ca le scad incasarile, poate revin la sentimente mai bune. Intrebare: se ia peste de pe aceste balti?
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

doru_croc scrie: Intrebare: se ia peste de pe aceste balti?
...daaa :wink: :D ...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

poti doar sa eviti balta. fiecare patron de balta este liber sa hotareasca nivelul apei in propria balta !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cimpoeru M

Mesaj de Cimpoeru M »

Vladut Mateianu scrie:poti doar sa eviti balta. fiecare patron de balta este liber sa hotareasca nivelul apei in propria balta !
regleaza nivelul apei in functie de presiunea pe care o exercita taxa colectata in ziua respectiva :oops: :oops:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”