Mutate ....

Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))

Moderator: viorel dulamita

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@decebal
Mai baiatule, daca nu-ti comvin premile stai acasa , nu te mai inscrie si gata. Comentezi asa de dragul de a scrie ceva ?
Stiu discuti cu oameni de nu le comvin premile si nu vin si gata !

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

@ adrian olteanu

Mai baiatule, dar tu ce te bagi ca musca-n lapte, sa nu zic altundeva...ai impresia ca toate comentariile trebuie sa fie pertinente din punctul tau de vedere ? Cred ca te-ai trezit vorbind, sau tastand, ma rog...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Ce-ai mai mosule de te bagi tu ? Tea bagat cineva in seama sau ai vazut ca am boala pe stelisti si vrei sa ma provoci sau ce ? Lasal pe ala de comenteaza sa taca dracu sau sa raspunda el ,sunteti prieteni sau ce esti si tu adeptul lui oana victor?

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ adrian chiar olteanul

N-ai vrea sa ne-ntalim sa vad daca mai dai asa din maini cum dai din degete...chiar nu ti-e rusine mai magarule sa ma jignesti...mos e tactu, iar tu presupun ca esti un mucos cu ifose...presupun, fiindca nu cred sa te cunoasca cineva pe aici...un gaozar de 2 lei care te bagi singur in seama pe forumul APCR...PC inseamna pescari de crap...ai auzit de chestia asta ?
Te astept cu drag la clubul pescarilor sa discutam despre pescuitul la crap, daca-ti ceri scuze...daca nu tot te asept sa-ti dau un sut in fund.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Bai Serbule tu chiar ai tupeu si sange in tine daca ma provoci pemine. O sa te calc negresit sa te vad cat estui de dur. De peste vorbim cat vrei in toate domenile am iesiri in delta cat nai tu zile pe balta. Cand prindeam eu cu zecile de crapi la Bila tu nici nu stiai sa pui rima in ac si tu te dai pescar de competitie ? Ba papagalule te maninc de viu cu toti angajati tai si cu mosu ala del iei pe balta dupe tine.!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ adrian olteanu

A dracului incultura...las-o balta, ca n-am sa ma cobor chiar atat ...din momentul asta consider discutia incheiata si te rog sa-ti cauti tipi de tepa ta cu care probabil c-ai avea ceva de discutat...pentru mine nu existi si-atat...punct.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

mark twain

Mesaj de mark twain »

:shock: :oops: :cry: :evil: :twisted:
Clubul de Pescuit Crap "Pelicanul"

mark twain

Mesaj de mark twain »

lasa-l cornele in pace pe ""baiat""! asta e cel care spune la capit. nade momeli la subiectul alune tigrate: "Eu cred ca este vorba de o inselaciune a producatorilor de nada nu cred ca se prinde crap cu ele, decat acidental si asta foarte rar. Nu mai stiu din ce sa scoata bani."
:)
Clubul de Pescuit Crap "Pelicanul"

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Sever

N-ai vazut ca am incheiat discutia...e prea mare pescar tipul, daca a prins atatia crapi in ligheanul ala de la bila, unde iti trbuie o tehnica deosebita la "lansare" :lol: Ce sa mai zic de 1980, primul meu an in delta si primi crapi adevarati...oare se nascuse individul atunci ?!? Ignoranta si nesimtirea se pare ca a ajus o virtute la uni ca el...asa ca ...fir intins si toate bune la toata lumea, chiar si celor de mai sus !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:@ Sever

Ce sa mai zic de 1980, primul meu an in delta si primi crapi adevarati...oare se nascuse individul atunci ?!?
:D :D :D
cornele,
primii tai crapi adevarati in delta i-ai prins la 40 de ani?
:D :D :D
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Ca pe vremuri ...”