Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
ba baiatule in afara faptului ca bati campii cu cei 1800 ron setul pret real( sunt in magazin 1020 ron) ,vezi ca ai postat anuntul unde nu trebuie. exista pe forum o rubrica ca se se intituleaza Marele Bazar si acolo ii poti vinde cat de urgent doresti.mirceavlad11 scrie:Vand urgent 4 senzori maver t150 i cu staie 5 canale ! senzori sunt noi au 4 fete de schimb ...pt cunoscatori nu cred ca mai e nevoie de detalii ! pretul lor real este de 1800 lei se vand la 1100 negociabil !
@gadjogadjo scrie:ba baiatule in afara faptului ca bati campii cu cei 1800 ron setul pret real( sunt in magazin 1020 ron) ,vezi ca ai postat anuntul unde nu trebuie. exista pe forum o rubrica ca se se intituleaza Marele Bazar si acolo ii poti vinde cat de urgent doresti.mirceavlad11 scrie:Vand urgent 4 senzori maver t150 i cu staie 5 canale ! senzori sunt noi au 4 fete de schimb ...pt cunoscatori nu cred ca mai e nevoie de detalii ! pretul lor real este de 1800 lei se vand la 1100 negociabil !
ai dreptate 3+1 costa 1020 iar cel de-l patrulea e 800ureche 72 scrie:@gadjogadjo scrie:ba baiatule in afara faptului ca bati campii cu cei 1800 ron setul pret real( sunt in magazin 1020 ron) ,vezi ca ai postat anuntul unde nu trebuie. exista pe forum o rubrica ca se se intituleaza Marele Bazar si acolo ii poti vinde cat de urgent doresti.mirceavlad11 scrie:Vand urgent 4 senzori maver t150 i cu staie 5 canale ! senzori sunt noi au 4 fete de schimb ...pt cunoscatori nu cred ca mai e nevoie de detalii ! pretul lor real este de 1800 lei se vand la 1100 negociabil !
citeste mai atent anuntul si pe urma vorbeste daca ai ceva de spusin magazin 1020 ron este setul de 3+1