Sfat achizitie lansete !

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cipkill
Puncte: 0

Sfat achizitie lansete !

Mesaj de cipkill »

In prezent folosesc niste lansete de la Sanger Anaconda, 3,66 lb, TC 2,75, care mi se par cam moi, in special cand mai pun un saculet sau cand folosesc naditor.
Asi trece la 3,90 cu o actiune de minim 3-3,25 dar am 1,70m inaltime, sunt destul de corpolent :"> :P si ezit un pic ...
Am gasit oferta asta http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... -7375.html si ma gandesc sa le iau. Au inel de 40 sau 50? nu am gasit precizarea deci e posibil sa fie de 40. Le voi "imperechea" cu niste PL 860 daca se potrivesc la talpa, ce stiti merg ?

Astept opinii atat in ceea ce priveste trecerea de la 3,60 la 3,90 cat si cu privire la raportul calitate/pret al lansetelor de mai sus.

Thx.

Marian Cosereanu
pescar de competitie

Re: Sfat achizitie lansete !

Mesaj de Marian Cosereanu »

Eu am 1,73m si folosec lansete de 3,9m fara probleme.
Inperecherea cu shimano e cam complicat deoarece are mandrina de 15mm, masoara talpa mulinetei (dar cred ca-i de 16mm) si vezi de cat este.
Ori pilesti talpa mulinetei ori alegi alte lansete.
Nume utilizator schimbat din gazaru

N`du

Mesaj de N`du »

Eu iti recomand Hakuyo MTX. Folosesc de 2 ani de 3.90. Impecabile...

addicted

Mesaj de addicted »

eu iti propun century....ca sa nu mai ai probleme:)

cipkill

Mesaj de cipkill »

addicted scrie:eu iti propun century....ca sa nu mai ai probleme:)
daca imi propui si o finantare nerambursabila, no problem :)) ...

revenind la subiect, din cate am inteles mtx14 sunt niste adevarati "pari", foarte adevarat, buni pt casting sau competitii unde pestele se aduce la mal "cu macaraua" dar pentru un pescuit de placere cred ca nu prea sunt potrivite, crapul de 3 kg poate parea un caras amarat :)

sunt interesat si de oferte sh, in jur de 400 lei bucata x 4, shimano, chub, etc ...

Marian Cosereanu
pescar de competitie

Mesaj de Marian Cosereanu »

cipkill scrie:

revenind la subiect, din cate am inteles mtx14 sunt niste adevarati "pari", foarte adevarat, buni pt casting sau competitii unde pestele se aduce la mal "cu macaraua" dar pentru un pescuit de placere cred ca nu prea sunt potrivite, crapul de 3 kg poate parea un caras amarat :)

sunt interesat si de oferte sh, in jur de 400 lei bucata x 4, shimano, chub, etc ...
Cu shimano o sa ai probleme cu mulinetele daca nu folosesti tot shimano.
Nu stiu daca au toate mandrina de 15mm.
Nume utilizator schimbat din gazaru

macara88

Mesaj de macara88 »

Incearca MAVER GENESIS EXTREME 3.90 3.5LBS inel de plecare de 50 arunci cu 10 m mai putin fata de MTX ( dupa spusele domnului Mitranescu ) da simti crapu de 3 Kg :wink:

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

cipkill scrie:

ai incercat MTX 14? mergi si arunca cu ea, vezi cum se comporta, cum te intelegi cu ea, echipeaz-o cu mulineta ta si apoi o sa iei cea mai buna decizie pentri tine....daca te iei dupa mine sau dupa altii, nu vei lua hotararea care sa fie cea mai buna pentru tine....
C.S. Friends Carp Team

cipkill

Mesaj de cipkill »

Sper sa am timp samabata/duminica de un casting(daca nu bate vantul ca azi) am dat peste pescari amabili care imi pun la dispozitie sculele lor.

in continuare ....

"sunt interesat si de oferte sh, in jur de 400 lei bucata x 4, shimano, chub, etc ..."

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”