parere...Dunare

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Danio
Puncte: 0

parere...Dunare

Mesaj de Danio »

Salut...

Caut niste bete pentru pescuit la Dunare/Delta...ceva de 2,70 - 3 metri maxim... Nu vreau niste scule dedicate...doar pt. somn sau doar pt. crap...ci as vrea ceva allround...sa imi permita sa arunc plumbii necesari pecuitului la Dunare dar sa aiba varful destul de sensibil sa semnalizeze trasaturile...

Ceva recomandari mi-ar prinde bine...sau ce folositi voi...!!!

Multumesc!

DAN BERHECI

Re: parere...Dunare

Mesaj de DAN BERHECI »

Trebuie sa specifici daca pescuiesti din barca sau de pe mal!
Se preteaza lansete diferite pentru fiecare mod de pesuit.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si pe mine ma intereseaza cam acelasi lucru, 2.70 m, cu varf fin si actiune mare, ptr pescuit din barca !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Daca tot se extinde subiectul intreb si eu: lansetele de 3m si 3 lbs de la diversi producatori...care au "stalker" in denumire(imi vin in minte cele de la Prowess Kamrod sau Shimano Tribal Stalker) nu-si fac treaba?

Danio

Mesaj de Danio »

DAN BERHECI scrie:Trebuie sa specifici daca pescuiesti din barca sau de pe mal!
Se preteaza lansete diferite pentru fiecare mod de pesuit.
Salut!

Ma gandeam ca poate un 2,70 ar merge de mal...dar si din barca daca nu ai unde sa cobori pe mal in anumite zone...

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vladut Mateianu scrie:Si pe mine ma intereseaza cam acelasi lucru, 2.70 m, cu varf fin si actiune mare, ptr pescuit din barca !
Ce inseamna la tine actiune mare ? Vrei sa dai si in curent puternic, sau dupa somn mare (eventual la clonc) ? In caz ca urmareti si altceva decat pescuitul la crap in butuci , ar trebui sa-ti iei bete speciale de barca (de 2.10 sau 2.40 m .... Boat-uri). Vezi ca au la Shimano cateva modele de barca cu actiuni M sau H (M=medium, arunca pana la 150gr iar H=heavy, arunca pana la 300 gr) !

Siweida Catfish 2.85m 120-180g 9 inele 129,00 lei (Sipcarp)

Jaxon Crystalis Power Tip 2.70m 50-150g 9 inele 184,40 lei (Totalfishing)

Shimano Forcemaster AX Boat 240 M 50-150g 9 inele 260,00 lei (Fishline)

Shimano Beastmaster AX Boat 50-150g 9 inele 240M 358.00 lei (Fishline)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

iuliutz

parere...Dunare

Mesaj de iuliutz »

http://www.energofish.ro/product.php/La ... tick/9362/
Cu cele de 2,7 -14178-270 am pescuit atât din barca cât si de pe mal si sunt mulțumit de ele. Atât pe dunare cât si canale sau pe Mureș nu mi-au făcut probleme si semnalizeaza bine trasaturile, iar prețul e decent!

Sent from my iPhone using Tapatalk

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ron Thompson Hardcore II. Sunt un pic greute, dar merita toti banii. Sunt din carbon compozit, cu varful din fibra. Merg si la crap, dar si la somn.
Eu le-am avut pe cele de 3 m si am fost foarte multumit de ele la pescuitul de pe mal insa acum caut numai boat-uri si inca n-am gasit de 2,4 maxim. Deocamdata am facut un compromis pentru crap si mam luat de-alea ieftine din fibra cu piulita la mufa, iar pentru somn am luat niste Mantikoare de la Dinu 55. Betele sunt foarte bune, dar inelele foarte proaste.
Stie cineva unde gasesc si eu inele de varf kigan sau fuji mai mari in diametru la mufa?
Urban culture.

DAN BERHECI

Mesaj de DAN BERHECI »

Salut!

Ma gandeam ca poate un 2,70 ar merge de mal...dar si din barca daca nu ai unde sa cobori pe mal in anumite zone

Salut ,
Eu ti-as recomanda lansetele Trabuco.Eu am pentru pescuit din barca 2 modele de 2,4m unele care arunca pina la 100gr si unele care arunca 150gr.Nu le stiu exact denumirea lor (nu imi tin sculele de pescuit la birou locul de unde "scriu") , sint albe si au niste cercuri albastre pe ele.Au virful destul de elastic ca sa semnalizeze si tacurile mai sensibile iar in drill cu pestele mare sint super ok.
Pentru pescuit de pe mal am lansete mai multe marci dar cel mai mutumit sint tot de unele de la Trabuco la care am la fel 2 modele, unele de 3,9 putere 300gr. fantastice la peste mare tragi de ele fara nici o frica (sint cam bite-rigide) si altele de 3,6 150 gr mai moi dar mai indeminoase.
Cele de barca sint din 2 buc iar cele pt mal sint telescopice.
Nu sint cele mai ieftine dar nici cele mai scumpe. Au un raport f. bun calitate pret.
Am testat dea lungul anilor multe modele(ma refer la cele medii ca pret) iar astea mi s-au parut cele mai bune.
Pt barca mi se par cam incomode cele mai lungi de 2,4m(ma refer la lotca pescareasca sau de fibra ).

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

calitate pretz cred ca blue falcon de la mack2 sunt cele mai bune le am de un an si sunt super multumithttp://www.carponline.it/blog/p/canne_blue_falcon_mack_ii.htm

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”