Tzepe pe la pensiuni prin Delta 2012 !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Tzepe pe la pensiuni prin Delta 2012 !

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ii rog aici pe cei care au fost anul acesta in Delta si nu s-au simtit bine (sau au fost pacaliti) la o anumita pensiune, sa o faca publica ptr a reusi impreuna sa facem o baza de date cu locurile unde este bine sa NU te duci ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

popescugeorge

Re: Tzepe pe la pensiuni prin Delta 2012 !

Mesaj de popescugeorge »

Sa inteleg ca se intampla des sa se dea tzepe in Delta de este necesar acest topic?

Hmm, te cam pune pe ganduri asta

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

De Paradisul Deltei de pe Dunavat, a lu` Traian din cate am inteles, se barfeste zilele astea pe forumuri ca s-ar "comite" pa la nota de plata in care se adauga, nespecificat in lista de preturi a la carte, comisionul barcagiului care iti deturneaza traseul pe-acolo.
Nu cred ca suporta regulamentul externalizarea ca sa fac o trimitere catre sursa.
Urban culture.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cornele .eu sunt client permanent la dunavatu lui traian de cel putin 6 ani si cred ca este locul unde se mananca cel mai bine din toata delta .
discutiile de pe celalalt forum sunt trase de par pentru ca o ciorba la traian nu o poate manca un singur om si in ea se afla cam tot ce-si poate dori un mancator de peste incepand de la morun ,stiuca ,salau ,lin,biban,crap, icre si terminand cu banalul caras comparativ cu ciorba altora unde nu gasesti decat caras si babusca servita intr-o farfurie de nu ajunge nici unui copil .
nemaipunand la socoteala ca inainte de ciorba primesti o icra ,un crap afumat asta tot in pretul ciorbei trei mese pe zi costa 60 roni inclusiv cafea de dimineata ,clatite cu dulceata de gutui seara sau placinta dobrogeana iar cantitatile de peste servite la masa sunt enorme .
nu cred ca mai exista loc in delta unde sa te intrebe de dimineata ce vrei samananci ln ziua si seara respectiva ,nici bucatareasa de peste ca elena si nici om ca traian care sa alerge toata ziua dupa comenzile musafirilor .
LA TRAIAN ,LA IULICA ,LA CIPRIAN SUNT CELE MAI BUNE PENSIUNI COMPARATIV CALITATE -PRET DIN TOATA DELTA .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ce zici Mata Nea Victore este in contradictie totala cu ce zicea baiatul ala. Nu zic ca n-ar fi asa cum spui, dar poate esti tratat ca si un client fidel timp in care baiatul a cam fost "combinat". Vladut a pus o intrebare si banuiesc ca a pus-o in conditiile in care s-ar duce pentru prima data. Vreau sa-ti spun ca daca te-ai oprit doar la atata crezand ca nu se mananca sau nu esti tratat la fel si-n alte locuri inseamna ca nu prea umbli.
Problema e ca nu poti sa-ti intampini un nou si potential client cu un pret de lista, iar dupa ce-i dai sa manance sa-i ceri alt pret pa bors, in conditiile in care omul este dependent de un barcagiu cu care esti combinat. Am dreptate sau nu?
Daca titlul topicului ar fi fost altul as mai fi recomandat si eu si alte locatii unde se poate manca la fel de bine sau de ieftin.
Urban culture.

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Tepe sunt in toata delta Dunarii ! Toti au preturi de Monte Carlo !!! :oops:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Altfel eu am fost servit si cu storceag ca sa ma "capaciteze" la inceput, intr-un loc, fara a mi se cere bani extra. Pe de alta parte in pretul cazarii 50 de lei / noapte am si mic dejun si cina. Acum. La astea contribui si eu bineinteles cu o palincuta, cu teava noua de pvc pentru vintire, cu ce mai da Dumnezeu :). Niciodata nu ma duc cu mana goala. La barca nu-mi ia bani inafara de benzina, iar pentru lada frigorifica dau decat 30 de lei indiferent cat stau si cat bag in ea. Si e lada de-aia mare. Daca vrei iti mai zic ca am cateva locatii unde am ajuns sa fiu de-al casei.
Asta insa nu schimba datele problemei cu teapa.
Urban culture.

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Si eu merg la Pensiunea lUI Traian cam de 2 ori pe an si nu am avut probleme .
Cand suni sa faci rezervare si vorbesti de pret ,pretul este la fel pt toata lumea . 200 ron pesoana pe zi :cazare+2 mese ( la care intara :ciorba, felul 2 si pe langa o icra,o scrumbie afumata, rechin afumat) + barca cu barcagiu .(Separat se mai plateste benzina pe care o consumi si cafeaua ,apa,sucul, berea...+ o atentie de 50 ron la barcagiu -pt un sejur de 3,4 zile ca te duce,el curata pestele ....)
Nu stiu discutia de care pomenesti, dar cine a fost probabil i s-a spus 750-800 ron pt 4 zile si a crezut ca inta si bautura, benzina barcii in banii astia.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Si e bine ca sunt pareri pro si contra, bine argumentate ca asa isi face si omul o idee asupra la ceea ce trebuie sa faca sau sa nu faca si cum sa-si aleaga un traseu, cazarea, transportul etc, daca e necunoscator. Nici eu nu ma dau prea dibac ca mi se poate intampla, cum o mai patesc adesea sa ma perind pe cine stie unde, iar acum stiind ca daca mi-este in traseu si ca o recomanzi intr-un anume fel Matale o sa apelez si eu la varianta, dar n-o sa ma las la mana barcagiului sau n-o sa mai fac greselile pe care le faceam la inceput. Cand suni la cate o pensiune si incepi prin " ... v-am sunat la recomandarea unui prieten sau la recomandarea lui..." ala stie ca pierde doi clienti sau grupuri de clienti si nu-si permite. Multi insa il vad pe turist ca pe un milog arogant venit de la fraierii aia care invart ceasul prin gara de nord sau uita de unde au plecat si-l considera ca pe o maimuta care s-a coborat pentru prima data din copac, venit de prin Ardeal, Moldova sau Oltenia si stie ca in Delta viata e scumpa. Asa ca trebuie ars repede pana se desteapta. Se mai si lauda ca sunt romani ospitalieri, suparati pe "prietenii" care-i ard in bors.
Ultima oară modificat Lun Aug 13, 2012 23:48 de către miyagi, modificat 1 dată în total.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

arsinel scrie:Si eu merg la Pensiunea lUI Traian cam de 2 ori pe an si nu am avut probleme .
Cand suni sa faci rezervare si vorbesti de pret ,pretul este la fel pt toata lumea . 200 ron pesoana pe zi :cazare+2 mese ( la care intara :ciorba, felul 2 si pe langa o icra,o scrumbie afumata, rechin afumat) + barca cu barcagiu .(Separat se mai plateste benzina pe care o consumi si cafeaua ,apa,sucul, berea...+ o atentie de 50 ron la barcagiu -pt un sejur de 3,4 zile ca te duce,el curata pestele ....)
Nu stiu discutia de care pomenesti, dar cine a fost probabil i s-a spus 750-800 ron pt 4 zile si a crezut ca inta si bautura, benzina barcii in banii astia.
Nu nene. S-a cazat omul la Safo si a iesit cu un barcagiu sa se plimbe catre Razelm. Pe drum barcagiul il imbarliga ca la Traian se mananca un bors bun si ieftin. Crezandu-l de buna intentie pe barcagiu face escala si gaseste borsul la 17 lei portia. Comanda acolo la gramada, cati erau si cand sa plateasca stai ca borsul e 25 portia. Acum nici asta nu a explicat in detaliu cum s-a intamplat, dar de cand bantui eu prin delta recunosc metoda si nu trebuie sa mi se deseneze.
Repet. Prin intermediul cunoscutilor a mers cel mai bine. Si asa am avut peripetii insa mai rar.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”