Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu nene. S-a cazat omul la Safo si a iesit cu un barcagiu sa se plimbe catre Razelm. Pe drum barcagiul il imbarliga ca la Traian se mananca un bors bun si ieftin. Crezandu-l de buna intentie pe barcagiu face escala si gaseste borsul la 17 lei portia. Comanda acolo la gramada, cati erau si cand sa plateasca stai ca borsul e 25 portia. Acum nici asta nu a explicat in detaliu cum s-a intamplat, dar de cand bantui eu prin delta recunosc metoda si nu trebuie sa mi se deseneze.arsinel scrie:Si eu merg la Pensiunea lUI Traian cam de 2 ori pe an si nu am avut probleme .
Cand suni sa faci rezervare si vorbesti de pret ,pretul este la fel pt toata lumea . 200 ron pesoana pe zi :cazare+2 mese ( la care intara :ciorba, felul 2 si pe langa o icra,o scrumbie afumata, rechin afumat) + barca cu barcagiu .(Separat se mai plateste benzina pe care o consumi si cafeaua ,apa,sucul, berea...+ o atentie de 50 ron la barcagiu -pt un sejur de 3,4 zile ca te duce,el curata pestele ....)
Nu stiu discutia de care pomenesti, dar cine a fost probabil i s-a spus 750-800 ron pt 4 zile si a crezut ca inta si bautura, benzina barcii in banii astia.