Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
de ce nu- intrebi personal?....Genes Florin scrie:sunt tare curios daca clubul Carping va recunoaste meritele si titlul acestor baieti de la Brasov...
voi ce credeti?
Pai nu am avut cand...dan _city_center scrie:de ce nu- intrebi personal?....Genes Florin scrie:sunt tare curios daca clubul Carping va recunoaste meritele si titlul acestor baieti de la Brasov...
voi ce credeti?
Salut Gabi.gabi scrie:scriu in numele meu...
Energy are cel mai bun lot dintre cele care se intrec acum pe balta...
nivelul Campionatului Mondial este sub nivelul Campionatului National de anul acesta.
chiar daca Aurul Mondial intra in palmaresul Romaniei...noi avem probleme foarte mari la nivel intern, probleme care se nasc din caracterul unor oameni si antipatiile dintre acestia...oamenii acestia sunt printre cei care acum sustin frenetic lotul Energy dar la cea mai mica reorientare a problemelor nu ar ezita nici o secunda sa-i umple de muci.
salut Genes
gabi scrie:...
ma uit la poze si imi bag p***a in ea de Romania...
AH... F UTUTI ROMANIA MATII DE CURVA ORDINARA...
Domnule Tomulescu, eu cred ca tocmai aceste probleme si poate chiar caracterul unor oameni si antipatiile dintre acestia au dus la asa o mare incrancenare si asa o mare concurenta icat sa ne situam in fruntea pescuitului mondial la crap. Sunt convins ca si Carpingul ar fi facut mare performanta, fiindca loturile sunt destul de apropiate ca valoare, dar tineti minte ce va spun, daca toate ar merge bine, toti s-ar intelege si n-ar mai exista balacareli, am fi o echipa anosta ca Franta sau Spania unde probabil nu se cearta nimeni, dar nici mare lucru nu fac.gabi scrie:chiar daca Aurul Mondial intra in palmaresul Romaniei...noi avem probleme foarte mari la nivel intern, probleme care se nasc din caracterul unor oameni si antipatiile dintre acestia...