boilies de primavara

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

arnold_glodean
Puncte: 0

boilies de primavara

Mesaj de arnold_glodean »

As vrea sa ma ajutati cu un sfat referitor la niste bile de primavara.Eu ma gandeam la ceva de genu:
-mix pe baza de birdfood condimentat
-o aroma dulce ( imi trege cu ochiu aroma de cranberry )
-betaina lichida
-stimulamino
-robin red
-proteina lactica

As vrea sa le fac solubile si doar vreo 30% din totalul amestec sa fie fierte ( pentru nadit )
Nu vreau sa folosesc uleiuri.
Referitor la mix ma gandeam sa folosesc chinese take away de la solar si sa il amestec in proportie de 50% cu ceva bird food.

Daca puteti sa imi recomandati un mix bun pe baza de bird food si eventual daca mai aveti alte pareri referitor la reteta mea va rog sa le postati.Poate impreuna reusim sa facem niste bile bune

cristian halmi

Re: boilies de primavara

Mesaj de cristian halmi »

mix squid octopus solar aroma squid octopus solar s-au sbs+ cranberry nutrafruit+ulei esential piper negru stimulin amino csl glm+betaina partea de mix s-ar putea combina cu mixul chinesse dar atunci in loc de cranberry+piperas folosi candy sweetener

Gabrian_Lucian

Mesaj de Gabrian_Lucian »

Vrei neaparat un mix consacrat de apa rece ?solar winter secret + restul intri si tu la creatie sau mergi pe mixul 50/50 si adaugi mancare de pasarele , faina de aluna tigrata si ca aroma chocolate malt and tigernut plus extract natural de tiger nut etc sau suna -ma lucrez la asa ceva de vreo 2 saptamani pe reteta mea veche ,deja am testat 3 derivate de retete pe balta si sunt ok dar inca nu sunt multumit.
NO KILL FOREVER

arnold_glodean

Mesaj de arnold_glodean »

Luci,mersi de sfat dar nu vreau o bila cu care sa dau imediat dupa dezghet.Vreau o bila pe perioada cand deja apa incepe sa se incalzeasca.
Cu winter secret am mai pescuit dupa dezghet si am avut rezultate bune.
Ma gandesc sa folosesc mixul chinese amesteca cu birdfood in proportie de 60/40

Gabrian_Lucian

60 chinese si 40 bird hhm intristing . incearca aia 40 la suta sa pui aluna sfarmata ,mancare pasarele ,faiana canepa si gata plus un pic de lactalbumina , caseina ,robin ulei de piper si neste curry .iar la partea lichida stimulinamino si nu uita de whisky link foarte bun pe orice apa ,eu unul il prefer in locul csl -ului
NO KILL FOREVER

popescugeorge

Mesaj de popescugeorge »

Alune (arahide?) sfaramate intr-un mix de apa rece? Din cate stiu eu, arahidele sunt contraindicate de f multi producatori tocmai pentru ca nu pot fi asimilate de pesti.

popescugeorge

Mesaj de popescugeorge »

Solar Chinese TakeAway are atat de multe condimente incat ai putea satisface pretentiile unei intregi provincii chinezesti. Un "pic" de lactalbumina cred ca strange foarte mult mixul si asta e ultimul lucru pe care si l-ar dori cineva pe apa rece. Pacat de Chinese, pt ca e un mix poros..
Eu te-as sfatui sa mergi pe Chinese cu 2ml de ulei esential de piper negru si 25ml de FeedStim XP de la CC Moore.

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

popescugeorge scrie:Solar Chinese TakeAway are atat de multe condimente incat ai putea satisface pretentiile unei intregi provincii chinezesti. Un "pic" de lactalbumina cred ca strange foarte mult mixul si asta e ultimul lucru pe care si l-ar dori cineva pe apa rece. Pacat de Chinese, pt ca e un mix poros..
Eu te-as sfatui sa mergi pe Chinese cu 2ml de ulei esential de piper negru si 25ml de FeedStim XP de la CC Moore.
Daca are atat de multe condimente de ce sa mai adaug ulei esential de piper negru?

p.s. am folosit chinese anul asta cu rezultate foarte bune.

Gabrian_Lucian

Gabrian_Lucian scrie:60 chinese si 40 bird hhm intristing . incearca aia 40 la suta sa pui aluna sfarmata ,mancare pasarele ,faiana canepa si gata plus un pic de lactalbumina , caseina ,robin ulei de piper si neste curry .iar la partea lichida stimulinamino si nu uita de whisky link foarte bun pe orice apa ,eu unul il prefer in locul csl -ului
Era vorba de aluna tigrata iar despre lactalbumina nu vreau sa intru cu nimeni in nici o polemica fiecare o foloseste sau nu pe apa calda sau rece ,mie mi-a fuctionat .
NO KILL FOREVER

Gabrian_Lucian

popescugeorge scrie:Solar Chinese TakeAway are atat de multe condimente incat ai putea satisface pretentiile unei intregi provincii chinezesti. Un "pic" de lactalbumina cred ca strange foarte mult mixul si asta e ultimul lucru pe care si l-ar dori cineva pe apa rece. Pacat de Chinese, pt ca e un mix poros..
Era vorba de aluna tigrata iar despre lactalbumina ( sa nu ma intelegi gresit nu vreu sa intru cu nimeni in polemica ) Arnold se referea la apa in incalzire nu imediat dupa dezghet . Nu poti compara , dupa parerea mea , stilul de franire al crapului pe apa rece fie ea iarna devreme ( noiembrie ,decembrie )sau primavara foarte devreme imediat dupa dezghet .
NO KILL FOREVER

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”