M-ar interesa sa stiu ce fel de swingeri folositi.
Daca e clar pe timp de zi ca nu este nevoie de swingeri luminosi, pe timp de noapte folositi luminosi sau nu?
Este chiar necesar?
Eu am simpli si nu vad foarte utila folosirea unor swingeri luminosi.
Eu folosesc simpli dar uneori in timpul noptii se simte nevoia unora swingeri luminosi mai ales cand dormi si iesi repede din cort cand ai trasatura, dupa parerea mea te ajuta sa identifici mai repede lanseta la care ai trsatura.
daca faci partide scurte in mare parte, adica de 12h si doar de zi, nu are rost, dar daca stai pe balta cu zilele chiar te ajuta pentru ca mai iesi buimac din cort si vezi foarte bine unde ai trasatura.
sustin si eu ca noaptea sunt de folos. nu atat ca vezi unde ai trasatura - asta iti este semnalizata oricum de lumina de pe senzor - cat mai ales ce fel de trasatura ai - puternica, moale, in cadere etc....te ajuta la momentul inteparii.
Si eu vad utile folosirea swingerilor luminosi la partide lungi de pescuit.Nu odata mi sa intamplat ca ieseam buimac din cort si nu realizam la care lanseta am trasatura ( foloseam swingeri simpli )
Pentru partidele de zi chiar nu conteaza; seara insa, cei luminosi te pot ajuta mult sa vezi ce fel de trasatura ai...daca pestele ia fir sau daca swingerul se lasa in jos.
jdmishere scrie:Pentru partidele de zi chiar nu conteaza; seara insa, cei luminosi te pot ajuta mult sa vezi ce fel de trasatura ai...daca pestele ia fir sau daca swingerul se lasa in jos.
Un avertizor bun, ramane aprins 5-6 secunde dupa ce pestele NU mai misca firul. Deci oricum vezi care trage.
jdmishere scrie:Pentru partidele de zi chiar nu conteaza; seara insa, cei luminosi te pot ajuta mult sa vezi ce fel de trasatura ai...daca pestele ia fir sau daca swingerul se lasa in jos.
Un avertizor bun, ramane aprins 5-6 secunde dupa ce pestele NU mai misca firul. Deci oricum vezi care trage.
1. Ce legatura are ce a zis el cu ce ai zis tu ?
2. Am vazut si avertizor baracuda de 20 de lei care ramane aprins , o fi din categoria premium ?