In ultimul timp vad ca atitudinea Dan Diaconescu este din ce in ce mai apreciata si in lumea pescuitului.
Prin urmare, cu siguranta, administratori saitului vor fi in asentimentul pescarilor dupa acest sondaj si vor lua atitudine.
Multe situri care au in alcatuirea lor si forum au un control riguros pentru cei care vor sa se inscrie pe forum, dupa ce isi declara numele , virsta profesia si localitatea sunt studiati de un moderator si daca acel modreator considera ca omul este corect i se da aprobare sa acesesze forumul.Forumurile serioase nu admit nikuri de genul cel mai rau , foca beata 25, ninja pescaru sau mai nu stiu ce . Toti membri forumului aceseaza forumul cu numele real, adica in cazul meu popescu niculae.
Simplu si la obiect si in felul asta se elimina in proportie de 70 la suta clonele de pe acele forumuri.Aici am cerut asa ceva si mi s-a raspuns ca este greu ca un moderator sa studieze 5 cazuri de inscriere pe forum pe zi .Deci nu va mai agitati fiindca aceste clone care nu fac altceva decit sa aduca jigniri si injuri sunt acceptate de mai mari acestui forum care nu doresc sa ii elimine de pe acest forum.Daca se aplica verificarea numelui cu o copie de buletin in 5 zile se elimina cel putin jumatate din cei care acceseaza forumul.Si stau si ma intreb DE CE TREBUIE SA NE ASCUNDEM NUMELE SI IDENTITATEA PE ACEST FORUM??? Este cumva un forum de SWING ? Acolo isi ascund oameni identitatea.
Ultima oară modificat Lun Ian 07, 2013 21:53 de către popescu59, modificat 1 dată în total.
Danut intrarea pe situl Crapmania sa fie acesibila oricui , numai forumul trebuie securizat cu identificarea persoanei care vrea sa aceseze forumul si atunci dispar imedait cei care nu fac altceva decit sa jigneasca si sa injure alti membri ai acestui forum. Nu trebuie identificat yp trebuie identificat persoana care vreea sa intre pe forum, simplu popescu niculae poate intra de pe orice yp doreste numai ca in momentul cind popescu niculae ii da la Mu...ie lui iliescu ion se stie cine este popescu niculae si automat acesta este sanctionat . Daca nu se va face asa ceva acest forum va ajunge de ris .Razvan sa nu te superi ca te dau exemplu dar ai cel mai corect nick , RAZVAN ULMEANU asa ar trebui sa avem toti cei care vrem sa purtam discutii de bun simt pe acest forum.
Ultima oară modificat Lun Ian 07, 2013 22:03 de către popescu59, modificat 1 dată în total.