Solicit ajutorul colegilor pescari !

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Raresten

Solicit ajutorul colegilor pescari !

Mesaj de Raresten »

Buna ziua,

Desi nu credeam vreodata ca o sa ajung sa fac asa ceva, adresez din suflet o rugaminte catre toti cei care au posibilitatea si dorinta sa ajute. Cu rusine as cere ajutorul dumneavoastra, celor care citesc acest forum si ma pot ajuta cu ceva echipament de pescuit la crap. V-as fi pe viata recunoscator!

Am fost nevoit sa renunt la tot echipamentul de pescuit strans dealungul anilor, din cauza problemelor financiare si a lipsei unui loc de munca. Familia s-a marit cu un membru iar problemele si traiul de zi cu zi au inceput sa fie din ce in ce mai grele, iar lipsa banilor mai apasatoare. Am renuntat astfel la orice lucru facut "pentru mine" din pasiune, pentru a ma dedica lucrurilor cu adevarat importante. Desi am reusit sa gasesc un loc de munca, venitul nu-mi mai permite cheltuieli suplimentare.

Cu ajutorul dvs. as dori sa revin la pasiunea mea lasata in urma acum peste 4 ani; timp in care, pentru ca microbul nu dispare, mi-am regasit linistea in emisiunile tv, articolele si forumul dvs. Felicitari pentru ceea ce faceti si pentru ceea ce sunteti. Orice ajutor cat de mic este bine venit!

Va multumesc tuturor si imi cer scuze daca am deranjat cu ceva postand aceasta rugaminte. Sa ne ajute Dumnezeu sa ne intalnim sanatosi la o partida de pescuit. Fir Intins tuturor !

Toate cele bune - Rares (pescar amator din Slatina)

sorigab
Puncte: 0

Re: Solicit ajutorul colegilor pescari !

Mesaj de sorigab »

sal te pot ajuta cu un bat din 2 bucati 3,9m si o mulineta cu tambur mare care am folosito pe spod (numai mulineta folosita acolo)batu nefolosit si cred ca o sa gasesc si 2 suporti poate si un senzor kkarp si niste plumbi ,intra pe pm si lasa-mi adresa de mess si vb

zuuluf

Mesaj de zuuluf »

Astept mesaj pe privat cu ceva modalitati de contact sa iti pot dona si eu din putinu meu
Voinescu Ciprian

Raresten

Mesaj de Raresten »

zuuluf scrie:Astept mesaj pe privat cu ceva modalitati de contact sa iti pot dona si eu din putinu meu
V-am lasat in PM cateva date de contact.
Apreciez mult gestul facut. Desi nu credeam, mai exista oameni cu suflet in tara asta. Orice ajutor este binevenit si daca este facut din inima nu poate ramane nerasplatit.
Fir intins !

Viorel Mihaiescu

Mesaj de Viorel Mihaiescu »

Salutam , trimite-mi un mp cu adresa ta , as vrea sa-ti trimit si eu cate ceva.

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

trimite-mi adresa sau posteaz-o aici am pt tine 2 senzori si 4 picheti de aluminiu!
:wink:

robert 82

Mesaj de robert 82 »

Si cam de ce ai avea nevoie ? :roll:
Vancea Robert

Laurpopica

Mesaj de Laurpopica »

sal, am si eu doua lansete de 3,6m si 3,5lb pe care ti le pot darui. Sunt foarte OK.

Lasa-mi adresa ta si eventual un nr. de telefon.

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

spune cat de cat cam de ce mai ai nevoie
"X13"

Raresten

Mesaj de Raresten »

valabil ! :cry:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”