Palinca de Zalau

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere orice altceva in afara articolelor de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Palinca de Zalau

Mesaj de miyagi »

Mai am 5 litrii de palinca de pruna daca intereseaza pe cineva, la 30 litru.
Urban culture.

robyvan
pescar de competitie

Re: Palinca de Zalau

Mesaj de robyvan »

cornel.s scrie:Mai am 5 litrii de palinca de pruna daca intereseaza pe cineva, la 30 litru.
Cornele, ma intereseaza 2l dar de Jibou....... :wink:
slowly we rot- by Obituary

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

la zalau e tuica nu palinca dar .........daca tu crezi ca este ceva de pus la rana si nu e proaspata din ultimii 2 ani ,adica este destul de maturata considera ca este adjudecata .
telefonul il sti .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

oanavictor scrie:la zalau e tuica nu palinca
..da-mi voie sa te corectez. Nu prea tzuci tuica in zona aia. E o vorba..decat tuica lesinata mai bine-o vodca puturoasa :lol:

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

oanavictor scrie:la zalau e tuica nu palinca dar .........daca tu crezi ca este ceva de pus la rana si nu e proaspata din ultimii 2 ani ,adica este destul de maturata considera ca este adjudecata .
telefonul il sti .
e palinca pura, ca aia de maramu sau de bihor..... :wink: ...tuica-i din alta zona..... :lol: :lol:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

bai desteptilor ,ia dati voi un google si vedeti cum se numeste licoarea care se fabrica la zalau si care e marca inregistrata si care are 53 grade dar datorita sistemului de fabricare si distilare se numeste TUICA .
Mai este o zona in romania unde desii licoarea are 54 grade ,datorita modului de fermentare si distilare se numeste tot TUICA ........EI BINE ..........TUICA TE TURT .........54 GRADE ..........TUICA DE ZALAU 53 GRADE ...........MARCI INREGISTRATE ATAT CA DENUMIRE CAT SI CA METODE DE FERMENTARE SI DISTILARE .
CEA DE ZALAU[TUICA ] ESTE OMOLOGATA CA FIIND FACUTA DIN PRUNE BISTRITE IAR CEA DE TURT ESTE OMOLOGATA CA FIIND AFUMATA ,IAR LA FERMENTARE SI DISTILARE SE FOLOSESC SI MIEZUL DE LA SAMBURI .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

degeaba....e palinca :lol: :lol: :lol:

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

oanavictor scrie:bai desteptilor ,ia dati voi un google si vedeti cum se numeste licoarea care se fabrica la zalau si care e marca inregistrata si care are 53 grade dar datorita sistemului de fabricare si distilare se numeste TUICA .
Nea Victore nu tre' sa ne certi. Io-s destept pentru ca la Zalau m-am nascut format si..desavarsit:)) Tuica am baut prima data cand am trecut muntii, in Delta, de la niste argeseni.Nici o asemanare :lol:
Ce scrii tu acolo, cu marca inregistrata si alte balarii, n-are nici o relevanta.Decat daca tu crezi ca ce-ti vand chemical brothers(fratii Micula, aia de la Oradea) e tuica.E tuica asa cum fruti fresh e facut din fructe.
Si daca tu crezi ca cineva de la Zalau, sau imprejurimi, da doi bani pe ce scrie in ceritifatul ala dela OSIM inseamna ca esti convins ca toti porci-s asomati inainte de taiere :lol:

Asculta de la un aborigen: la Zalau ii palinca..la Maramu ii horinca. Restu-s prostioare :wink:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

robyvan scrie:
cornel.s scrie:Mai am 5 litrii de palinca de pruna daca intereseaza pe cineva, la 30 litru.
Cornele, ma intereseaza 2l dar de Jibou....... :wink:
De la Jibou nu am, ca-s din Meseseni. Deci e tuica de pruna de Meseseni daca vrei Nea Victore. De la ai mei din casa.
Si pe la noi tot palinca i se zice, dar au venit maghiarii cu palinko a lor si acum isi revendica reteta de palinca. De-aia o cheama acum pe-a noastra tuica. Tuica ii zic si eu sa rad de prieteni ca s-arunca in gradele-alea ( 54 masurate cu alcoolmetru de mine pe vremuri ) de zici ca-s invatati cu tescovina :D si-apoi rag ca ghibolii :lol: .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

oanavictor scrie:la zalau e tuica nu palinca dar .........daca tu crezi ca este ceva de pus la rana si nu e proaspata din ultimii 2 ani ,adica este destul de maturata considera ca este adjudecata .
telefonul il sti .
Sa-l sun pa fratimiu sa vad din ce an e, dar o vinde ca nu pune gura nici macar pe bere. Mai si lucreaza la Haineken. Bea decat Pepsi. Se-ntampla si nu de putine ori sa aiba si foarte veche, dar nu garantez acum si nici procentajul de "pistrita" ( pestrita nu bistrita ), ca-i dupa an. Daca se fac cum trebuie se face si tuica separat. Daca nu se amesteca cu celelalte prune. Va zic dup-aia ca mai are destula si o vinde pe toata.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Bazar Diverse”